Long Shadows Vinthers

Long Shadows Vinthers

Long Shadows har samlet otte af de bedste vinmagere fra nogle af de fineste vinområder i hele verden i Washington State. Hver enkelt af dem er en ejerpartner i en unik vingård dedikeret til at producere Columbia Valley vine på et ekstremt højt kvalitetsniveau. Long Shadows, der er grundlagt i 2003, er udtænkt af Washington vin ildsjælen, Allen Shoup. Som præsident og CEO for Chateau Ste. Michelle Estates brugte Allen 20 år på at opbygge Washington
States ry som vinregion i verdensklasse. Han var ligeledes manden bag de partnerskaber, der bragte Italiens Piero Antinori og Tysklands Dr. Ernst Loosen til Columbia Valley.

Syv verdensklasse vine fra nogle af verdens bedste vinmagere.
Avlerne, der er samlet under Long Shadows udgør en sand stjerneparade af verdensklasse navne:
Armin Diel fre Schlossgut Diel i Nahe, Ambrogio og Giovanni Folonari kendt fra Tenuta di Nozzole, Tenute del Cabreo mfl., John Duval, fra John Duval Wines og tidligere manden bag Penfolds Grange, Napa Valleys Randy Dunn, kendt for sine Howell Mountain Cabernets, Augustin Huneus Sr. blandt andet kendt Napa Valley vinene Quintessa og Magnificat, Bordeaux' Michel Rolland, Philippe Melka tidligere Cheval Blanc og Haut Brion, Gilles Nicault oprindeligt
fra Rhône og tidligere fra Woodward Canyon.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
3
4
3
1

Long Shadows Vinthers

6 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Long Shadows, Poets Leap Riesling 2012
  Long Shadows, Poets Leap Riesling 2012

  Long Shadows har samlet otte af de bedste vinmagere fra nogle af de fineste vinområder i hele verden i Washington State. Blandt avlerne er Armin Diel fre Schlossgut Diel i Nahe. Armin står bag Poets Leap Riesling, der fremstilles af druer fra fire forskellige topklasse Columbia Valley vinmarker, der hver især bidrager med unikke komponenter til den færdige vin. Helheden er en rank og intens verdensklasse Riesling, stilmæssigt med mere end bare et fjernt ekko af Nahe.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,90%
  199,00 kr
 2. Long Shadows Vintners, Saggi 2009
  Long Shadows Vintners, Saggi 2009

  Saggi fremstilles af Allen Shoup og Toscanas prestigiøse Folonari familie. Der er tale om en vin i super toscaner stilen, fremstillet af Sangiovese, Cabernet og Syrah. To fremragende Sangiovese vinmarker udgør basen i Saggi. En kompleks, lagdelt Sangiovese med en kombination af rigdom, elegance og stringens som kun denne drue formår.

  ★★★★★ på Finansbureauet.dk

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,60%
  Serveringsforslag
  Før 399,00 kr 296,88 kr
  Spar 102,12
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Long Shadows Vintners, Chester-Kidder 2009
  Long Shadows Vintners, Chester-Kidder 2009

  Allen Shoup har opkaldt denne vin til ære for sin bedstefar, Charles Chester, og mormoderen, Maggie Kidder. Visionen er at fremstille en vin, der viser, hvor god Washington State vin kan være. Fremstillet af Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot og Cabernet Franc.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,90%
  Serveringsforslag
  Fra 361,00 kr
  Spar 38,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 399,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 361,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Long Shadows, Sequel Syrah 2010
  Long Shadows, Sequel Syrah 2010

  John Duval, tidligere manden bag Australiens ikoniske Penfolds Grange, valgte Columbia Valley som sin "Sequel" til en fortsættelse af sit livsværk med Syrah. 45 % af druerne stammer fra Yakima Valleys Boushey Vineyard kendt for enestående Syrah druer. Druerne herfra suppleres perfekt af den tætte, mørke frugt fra druerne dyrket i Bacchus Vineyard (22%), der er en af de ældste Syrah blokke i staten. Druer fra Red Mountain vinmarker og Horse Heaven Hills bidrager med rigdom og dybde, og tilføjer et lag af raffinerede tanniner og en silkeblød tekstur. En stor og udtryksfuld Syrah, der tilbyder livlige aromaer af søde mørke frugter, grillet kød og frisk ristede kastanjer. Finishen byder på "spice" indrammet af raffinerede, bløde tanniner.

  94 point - The Wine Advocate (94 af 100)

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,80%
  Serveringsforslag
  399,00 kr
 5. Long Shadows, Pedestal Merlot 2011
  Long Shadows, Pedestal Merlot 2011

  Slotsejer i Pomerol og international konsulent: Michel Rolland anses af mange for at være en af de mest indflydelsesrige vinmagere i verden i dag. Pedestal Merlot er et partnerskab mellem Michel Rolland og Washingtons visionære Allen Shoup. Mørk og fyldig med stor koncentration og en antydning af krydderi, der snor sig gennem smagen og helt ud til finishen.  Wine Advocate 94 point

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,80%
  449,00 kr
 6. Long Shadows Vintners, Pirouette 2010
  Long Shadows Vintners, Pirouette 2010

  Philippe Melka og Agustin Huneeus, Sr. kombinerer vinfremstillingstraditionerne fra den gamle verden med den nye verdens teknologi, og druer fra de fineste vinmarker i Washington State til fremstille dette topklasse "Bordeaux Blend".

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,90%
  Serveringsforslag
  469,00 kr

Long Shadows Vinthers

6 varer

pr. side