Swipen voor 2 additionele foto's

Newton, Unfiltered Chardonnay 2013

375,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Alkohol
14,50
Type
Hvidvin
Land
USA
Område
Californien
Underområde
Napa
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2013
Proptype
Kork
Druer
Chardonnay 100%
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Skaldyr
Om produktet

Newton Vineyard fremstiller karakterfulde kvalitetsvine i stor respekt for naturen. Huset arbejder kompromisløst i dyrkningen og udvælgelsen af druerne - og der er for alvor fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Newton er på mange måder et af de mest inspirerende og fascinerende huse i Californien.

På bjergtoppen ved Newtons vinmarker står et enligt pinetree, kaldet Pino Solo. Dette træ betragtes hos Newton Vineyards som symbol på vinens individualitet og husets tilgang til vinproduktion; Newtons mål er at bevare druernes unikke, individuelle, som bliver skabt af klimaet og områdets natur.

Husets Unfiltered Chardonnay fermenteres med naturlig gær og hældes ufiltreret på flaske for at bevare frugten og vinens unikke aroma og smag.

Vinen anbefales serveret ved 12-15 grader, da den optimale tempering frigiver flest mulige noter til smag og duft. Farven er flot strågul og har noter af frisk frugt og honningblomster efterfuldt ag brød og hasselnødder. Smagen er domineret af pære, melon og figner - fint afbalanceret af cremet syre. Eftersmagen byder på brun farin og lang nydelse af brændt egetræ og butterscotch.

Flot vin til mange forretter - eksempelvis hummer bisque, lyse fisk og pasta med flødesauce.

USA

Andre populære

 1. Newton, Unfiltered Chardonnay 2016
  Newton, Unfiltered Chardonnay 2016
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  Før 375,00 kr 372,65 kr
  Spar 2,35
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud