Swipen voor 2 additionele foto's

Newton, Unfiltered Chardonnay 2014

Ville købe igen?
Før 375,00 kr Fra 336,00 kr
Spar 39,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 375,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 336,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 5-6 hverdage
Serveringsforslag
Information
Type
Hvidvin
Alkohol
15,00
Land
USA
Område
Californien
Underområde
Napa
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2014
Proptype
Kork
Druer
Chardonnay 100%
Serveringsforslag
Fisk - fede Fisk - lys Skaldyr
Om produktet

Newton Vineyard fremstiller karakterfulde kvalitetsvine i stor respekt for naturen. Huset arbejder kompromisløst i dyrkningen og udvælgelsen af druerne - og der er for alvor fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Newton er på mange måder et af de mest inspirerende og fascinerende huse i Californien.

På bjergtoppen ved Newtons vinmarker står et enligt pinetree, kaldet Pino Solo. Dette træ betragtes hos Newton Vineyards som symbol på vinens individualitet og husets tilgang til vinproduktion; Newtons mål er at bevare druernes unikke, individuelle, som bliver skabt af klimaet og områdets natur.

Husets Unfiltered Chardonnay fermenteres med naturlig gær og hældes ufiltreret på flaske for at bevare frugten og vinens unikke aroma og smag.

Vinen anbefales serveret ved 12-15 grader, da den optimale tempering frigiver flest mulige noter til smag og duft. Farven er flot strågul og har noter af frisk frugt og honningblomster efterfuldt ag brød og hasselnødder. Smagen er domineret af pære, melon og figner - fint afbalanceret af cremet syre. Eftersmagen byder på brun farin og lang nydelse af brændt egetræ og butterscotch.

Flot vin til mange forretter - eksempelvis hummer bisque, lyse fisk og pasta med flødesauce.

USA