Powers Winery, Colombia Valley, Washington State

Powers Winery, Colombia Valley, Washington State

Bill Powers er en levende legende blandt vinavlerne i Washington State. I 2007 modtog han en Lifetime Achievement Award af sammenslutningen af drueavlere i Washington State. Det er kun tredje gang siden 1983, at nogen har opnået denne ære. I 2010 blev han hædret som Legend of Washington Wines, af Walter Clore centret. Bill kom oprindeligt fra Oklahoma, men i 1957 flyttede han til Washington State, draget af det fantastiske klima, og de rigelige forsyninger af vand. I 1982 fandt Bill, på de nedre skråninger af Badger Mountain, det perfekte sted at plante en topklasse vingård. Assisteret af sønnen Greg tilplantede Bill Powers samme år sin vingård.

Greg Powers, der i dag er leder og vinmager hos Powers, har lært sit metier bogstaveligt talt fra jorden op. I perioden 1982-1990, hvor Greg havde ansvaret for vinmarkerne, spillede han en aktiv rolle i overgangen til økologisk produktion, samt udformningen og opbygningen af Powers' vineri. I 1990 overtog Greg også vinifikationen af vinene. Under Gregs ledelse er Powers Winery blevet anerkendt som en "rising star" af Wine Spectator. Wine Enthusiast satte Powers på sin liste over "50 Great American Cabernet Producers".

Alle vine fra Powers fremstilles i harmoni med og med respekt for naturen, og afspejler Washington States unikke dyrkningsbetingelser og mikroklimaer. Vinene fra Powers afspejler en families passion for området, kombineret med årtiers erfaring og integritet.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
3
3
1
3

Powers Winery, Colombia Valley, Washington State

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Powers Cabernet Sauvignon 2010
  Powers Cabernet Sauvignon 2010

  Powers Cabernet Sauvignon fremstilles af 93 % Cabernet fra Coyote, Sheridan, Kathrine Leone og Goose Ridge Vinmarkerne. 5 % Malbec og 2 % Merlot fra hhv. Goose Ride og Kathrine Leone marken fuldender billedet og giver en dybrød vine med en intens og let urtekrydret duft. Smagen er klassisk Cabernet med aromaer af solbær og brombær og en flot struktur i den balancerede smag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Fra 99,00 kr
  Spar 20,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 119,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 99,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
 2. Powers Sheridan Vineyards, Cabernet Sauvignon 2010
  Powers Sheridan Vineyards, Cabernet Sauvignon 2010

  2010 er blot den tredie årgang for Powers Sheridan Cabernet Sauvignon. Greg Powers er imponeret over kvaliteten af druerne fra Sheridan Vineyard, der ligger i Yakima Valley. Druerne er høstet i første halvdel af oktober, og gæret med 796 gærstammen. Den malolaktiske gæring fandt sted på fad, hvor den unge vin er lagret 33 måneder i 100 % ny fransk eg. En super intens og fokuseret Cabernet, der byder på lag på lag af cassis, blåbær og vilde jordbær i smukt samspil med vanille noterne fra fadet. 448 kasser er alt Powers har produceret af denne monumnetale Cabernet. Snap it up, while you can!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  279,00 kr
 3. Powers Champoux Vineyard, Cabernet Sauvignon 2010
  Powers Champoux Vineyard, Cabernet Sauvignon 2010

  Champoux Vineyards i Horse Heaven Hills anses for at være en af Washington States top marker. Druerne herfra giver i følge Powers de mest intense og expressive af alle husets vine. 2010 er ingen undtagelse, og der er tale om en "textbook" Cabernet i topklasse. Du finder noter af cassis, grannåle og skovbund i den koncentrerede og balancerede vin. Den bløde tannin struktur gør, at vinen kan nydes nu, men her er stof til lagring i 10 til 15 år. Perfekt til lam, okse eller grillet kød!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  299,00 kr

Powers Winery, Colombia Valley, Washington State

4 varer

pr. side