Rooiberg Winery

Rooiberg Winery

Robertson er navnet på den region, hvor de gode køb gøres, og samtidig også det sted, hvor Syrah-druen performer allerbedst i Sydafrika. 140 kilometer fra Capetown ligger Robertsons bedste vinhus, nemlig Rooiberg Winery.
Rooiberg, der er grundlagt i 1964, er nok det, vi i bedste forstand kan betegne som et kooperativ: En sammenslutning af 34 selvejende vinproducenter uden eget vineri, der har slået sig sammen med kun ét mål for øje: At være bedst til prisen. Alle marker dyrkes efter Sustainable Winegrowing og de økologiske principper. Ud af det totale areal på 11.069 ha, som vinproducenterne råder over, har man braklagt 6.343 ha for at kompensere for den opdyrkede jord. Visionerne har også udmøntet sig i omverdenens anerkendelse af Rooiberg Winery vinsortiment, der omfatter både almindelige og reserva-kvaliteter indenfor hvide og røde vine, lavet på kendte druesorter som Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon og Shiraz.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Rooiberg Winery

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Rooiberg Winery, Rooiberg Shiraz 2015
  Rooiberg Winery, Rooiberg Shiraz 2015

  Noget af det bedste rødvin til prisen, som vi nogensinde har smagt fra Sydafrika. Det er den klassiske Shiraz, som vi danskere er vilde med. Man kan samtidigt godt smage, at vinen har fået 10-12 måneder på egetræsfade.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Syrah 100%
  Alkohol
  14,50%
  65,00 kr

Rooiberg Winery

1 vare

pr. side