Señorío de Otazu

Señorío de Otazu

Vindistriktet Navarra befinder sig i den nordspanske provins af samme navn, syd for byen Pamplona. Markerne befinder sig på de nedre skråninger af Pyrenæerne. Klimaet er kontinentalt, men de nordlige regioner nyder godt af Atlanterhavets mildnende indflydelse. Romerne bragte vinstokke til Navarra i det 2. århundrede, og området havde sin første storhedstid i middelalderen, til dels som en følge af efterspørgslen fra pilgrimmene på ruten til Santiago de Compostella. I det 18. århundrede var vin provinsens vigtigste afgrøde. Navarra fik sin D.O. i 1933.

Señorio de Otazu befinder sig i Cuenca de Pamplona bækkenet mellem Sierra del Perdon og Sierra de Echauri, og er er Spaniens nordligst beliggende, rødvinsproducerende vingård. Mikroklimaet er enestående her, med en overvejende Atlantisk indflydelse, der sikrer rigelig nedbør om vinteren og lyse dag med rigeligt med solskinstimer om sommeren. Store temperaturforskelle mellem dag og nat under modningsprocessen øger de aromatiske komponenter i druerne og kompleksiteten i smagen. Hver en drue, der bringes til kældrene kommer fra ejendommens egne 115 hektar vinmarker.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
2
2
1
2

Señorío de Otazu

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Señorío de Otazu, Chardonnay 2014
  Señorío de Otazu, Chardonnay 2014

  Otazus nordlige beliggenhed betyder at også den franske hvidvinsdrue Chardonnay trives fortræffeligt.Den unge vin tappes og lagres yderligere på flaske indtil den rette balance mellem friskhed, fylde og elegance er opnået. Duften er rig, frisk og elegant med noter af fersken, ananas og citrus. Smagen er fyldig, frisk og med en fin og appetitvækkende mineralitet. Spansk hvidvin på et uset højt niveau.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  109,00 kr
 2. Señorío de Otazu, Premium Cuvée 2012
  Señorío de Otazu, Premium Cuvée 2012

  Señorio de Otazu befinder sig i Cuenca de Pamplona bækkenet mellem Sierra del Perdon og Sierra de Echauri, og er er Spaniens nordligst beliggende, rødvinsproducerende vingård. Næsen byder på aromaer af modne røde og sorte bær. Smagen er på en gang elegant, koncentreret og kompleks med et fint og velintegreret strejf af eg. Eftersmagen er lang og silkeagtig.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  119,00 kr
 3. Señorío de Otazu, Vinos de Pago de Otazu 2007
  Señorío de Otazu, Vinos de Pago de Otazu 2007

  Ejendommens bedste druer af typerne Tempranillo, Merlot og Cabernet håndhøstes om natten. I glasset en stor vin efter enhver standard, og en vin der ikke bare imponerer både med intensitet og dybde, men også tilbyder koncentration, kompleksitet, friskhed i aromaerne og en mineralitet, der er i særklasse.

  ★★★★★ i Gastro

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  229,00 kr

Señorío de Otazu

3 varer

pr. side