Tenuta Fionia

Tenuta Fionia

Tenuta Fionia ApS er noget så sjældent som en dansk virksomhed, der producerer vin i Italien – uden at eje hverken vinmarker eller vineri. Ejeren bag firmaet er nyborgenseren Kenneth Løndahl, der i 30 år har handlet med vin og i 15 år produceret sine egne produkter. 

Og han har god grund til at skåle. Fra en start på cirka 300.000 flasker producerer selskabet Qwine Srl. i dag 1,3 millioner flasker og har en omsætning på knap 3 millioner euro. 

Men passionen for vin kombineret med næsen for wine business stopper ikke her.  Til sit nye storstilede con amore-projekt med lækre toscanske kvalitetsvine, der allerede har høstet topkarakterer, søger Kenneth Løndahl nu at skabe en produktion af 6 forskellige vine fra udvalgte provinser, hvor kvalitets og vækstpotentialet er stort.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk

Tenuta Fionia

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Tenuta Fionia, Occhio Verde Verdicchio dei Castelli di Jesi 2014
  Tenuta Fionia, Occhio Verde Verdicchio dei Castelli di Jesi 2014

  Stor og fyldig hvidvin fra Marche-regionen, i Italien. Vinen er lavet på druen Verdicchio, som Jesi byen i Marche er verdensberømt for. Denne version minder en del om stor Chardonnay. VInen cremet og let gylden med grønne reflekser, derfra navnet. I duften finder man abrikos og hyldeblomst som går igen i smagen. Afsluttende får man fornemmelsen af blod-grapefrugt og bittermandler. Et fantastisk glas hvidvin der er skabt af en dansk person.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  155,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Tenuta Fionia

1 vare

pr. side