Swipen voor 2 additionele foto's

Tenute Orestiadi, BIO Nero d´Avola 2016

Ville købe igen?
Fra 79,00 kr
Spar 10,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 89,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 79,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
12,50
Land
Italien
Område
Sicilien
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2016
Druer
Nero d'Avola 
Serveringsforslag
Mørkt kød Oste - milde
Om produktet

Det solrige klima på Sicilien giver særdeles gode muligheder for økologisk vindyrkning. Navnet, Nero d’Avola, betyder den sorte drue fra Avola, og denne drue er Siciliens mest udbredte og bedste lokale rødvinsdrue. Tenuta Orestiadi dyrker Nero d’Avola druerne til Molino a Vento i bakkerne omkring byen Gibellina, 150 meter over havets overflade. Her giver de magre jorde med kalkholdigt ler med jernforekomster druen optimale betingelser.

Druerne håndhøstes ved fuld fysiologisk modenhed. Ved ankomsten til kældrene afstilkes de og gæres i 12 – 15 dage under fuld temperaturkontrol og med daglig ompumpning af den gærende most. En del af kernerne fjernes fra masken (delestage) for at undgå bitre tanninstoffer. Efterfølgende lagres den unge vin, heraf en lille andel på fad. Med vinen i glasset kan du glæde dig over den dybe farve og en herlig duft med mindelser om røde bær. Smagen er medium kraftig med fine bær aromaer og en appetitlig mineralitet, der leder over i en blød finish, med et strejf af krydderurter.

Italien

Andre populære

  1. Tenute Orestiadi, ORESTIADI Nero d´Avola 2015
    Tenute Orestiadi, ORESTIADI Nero d´Avola 2015

    Nero d’Avola betyder den sorte drue fra Avola, og denne drue er Siciliens mest udbredte og bedste lokale rødvinsdrue. Tenuta Orestiadi dyrker Nero d’Avola druerne til denne vin på mørke jorde af vulkansk oprindelse. Druene høstes ved fuld fysiologisk modenhed, og lægges i små kasser, der sikrer at klaserne kommer hele frem til kældrene. Druerne afstilkes og gæres ved en temperatur mellem 24 og 26 grader og med avancerede teknikker som delestage, hvor kerne fjernes fra druerne under gæringen, så ”grøn” og bitter tannin undgås. Efterfølgende lagres den unge vin på fad i 6 – 8 måneder. 

    Med vinen i glasset kan du glæde dig over en åben og elegant duft og en smag med fine mineralske noter og aromaer af vilde røde bær. Smagen er koncentreret, balanceret og blød. Kort sagt en Nero d’Avola i topklasse. Perfekt til f.eks. lam eller simremad.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,00%
    Før 109,00 kr 92,08 kr
    Spar 16,92
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Tenute Orestiadi, LUDOVICO 2010
    Tenute Orestiadi, LUDOVICO 2010

    Ludovico er en stor Siciliansk vin, med en solmoden og dyb duft, der giver mindelser om røde bær, blommer og moreller i smukt samspil med toner af lakrids, tobak og hvid peber. Smagen kombinerer kraft og kompleksitet med bløde tanniner i den lange og detaljerede finish.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,00%
    Serveringsforslag
    Før 199,00 kr 137,50 kr
    Spar 61,50
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  3. Tenute Orestiadi, Pacènzia
    Tenute Orestiadi, Pacènzia

    Tenute Orestiadi fremstiller denne indbydende dessertvin fra Sicilien. Vinen er lavet på senthøstede Zibibbo-druer – også kendt som Muscat d’Alexandrie. Den gyldne, moderat søde vin, har en elegant duft og smag af kandiserede citrusfrugter, honning og modne frugter. Server den til frugt-baserede desserter – gerne med nødder – og til halvmodne oste.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    13,50%
    Serveringsforslag
    Før 149,00 kr 122,50 kr
    Spar 26,50
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  4. Tenute Orestiadi, NERO D´AVOLA 2017
    Tenute Orestiadi, NERO D´AVOLA 2017

    Nero d’Avola betyder den sorte drue fra Avola, og denne drue er Siciliens mest udbredte og bedste lokale rødvinsdrue. Tenuta Orestiadi dyrker Nero d’Avola druerne til Molino a Vento i bakkerne omkring byen Gibellina. Her giver de magre jorde med kalkholdigt ler med jernforekomster druen optimale betingelser. Druerne høstes ved fuld fysiologisk modenhed. Ved ankomsten til kældrene afstilkes de og gæres i 12 – 15 dage under fuld temperaturkontrol og med daglig ompumpning af den gærende most. En del af kernerne fjernes fra masken (delestage) for at undgå bitre tanninstoffer. Efterfølgende lagres den unge vin, heraf en lille andel på fad. 

    Med vinen i glasset kan du glæde dig over den dybe farve og en herlig duft med mindelser om moreller og jordbær. Smagen er medium kraftig med fine bær aromaer og en appetitlig mineralitet, der leder over i en blød og frugtagtig finish.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    13,50%
    Serveringsforslag
    Fra 70,00 kr
    Spar 9,00
    • Pris pr. stk. v/1 stk.: 79,00 kr
    • Pris pr. stk. v/6 stk.: 70,00 kr
    Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud