Terenzi, Morellino di Scansano

Terenzi, Morellino di Scansano

Terenzi - vinfamilie med en ambitiøs plan Federico Terenzi har sammen med sine to søskende lagt en ambitiøs plan om at være blandt de bedste i denne fremstormende vinregion. Målet er at 
fremstille vine med en personlighed, der udtrykker området og kvaliteten i familiens vingårde: Cerreto Piano, Crognoleta, Madre Chiesa, Montedonico og Salaioli. Vinene fremstilles bæredygtigt med respekt for naturen og alt arbejde på vingården sigter mod at fremstille vine i den bedt mulige kvalitet.

Maremma - den nyeste stjerne på Toscanas vin-himmel Italiens Toscana provins er for sin elegante og romantiske kultur med kunst 
og arkitektur i Firenze; vinmarker og olivenlunde i de klassiske områder som Chianti, Montalcino og Motepulciano og det relativt nye Bolgheri område nær Livorno. Men Toscana har stadig overraskelser at byde på! For bare 20 år siden var Maremma ved kysten i det sydlige Toscana overset af de fleste rejsende og ukendt selv for mange italienere. I dag er blomstrer Maremma 
med sin bjergtagende smukke natur, gode restauranter, fine hoteller og ikke mindst guldgrube af nye vingårde. En af disse er Terenzi, der ligger i Scansano i hjertet af Maremma. 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2
2
1
3

Terenzi, Morellino di Scansano

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Terenzi, Purosangue Riserva DOCG 2013
  Terenzi, Purosangue Riserva DOCG 2013

  En stor og usædvanligt appetitlig vin med en dyb og intens Sangiovese frugt, med noter af krydderier og vanilje. Smagen er intens og balanceret med Sangiovese druens unikke syntese mellem stringens og rigdom. Nyd den ved 16-17 grader til f.eks. kalvekød, vildt eller lam.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Fra 205,00 kr
  Spar 14,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 219,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 205,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 7-8 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 7-8 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Terenzi, Morellino di Scansano DOCG 2017
  Terenzi, Morellino di Scansano DOCG 2017

  Resultatet er en helt usædvanligt appetitlig vin med intens, smækker og kirsebæragtig, blomstrende Sangiovese frugt, med denne drues unikke syntese mellem stringens og rigdom. Nyd den ved 15-16 grader til f.eks. fjerkræ, fuglevildt eller lam.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  149,00 kr
 3. Terenzi, Francesca Romana IGT 2010
  Terenzi, Francesca Romana IGT 2010

  En stor og usædvanligt appetitlig vin med en dyb, intens og kompleks duft. Smagen kombinerer Sangiovese druens unikke syntese mellem stringens og rigdom, med fyldigheden fra Merlot, og noter af solbær og cedertræ fra Cabernet Sauvignon. En superb vin til f.eks. kalvekød, vildt eller lam.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  15,00%
  Serveringsforslag
  279,00 kr

Terenzi, Morellino di Scansano

3 varer

pr. side