Swipen voor 2 additionele foto's

Terre del Moro, Rosso del Veronese, Andrea 2012

Ville købe igen?
119,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
14,00
Land
Italien
Område
Veneto
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2012
Proptype
Kork
Druer
Corvina 40% Corvinone 30% Øvrige 30%
Serveringsforslag
Mørkt kød Oste - kraftige Vildt
Om produktet

En vin med dybde og smag. Duften er sammensat med toner af mandler, modne røde bær, frugt og med søde krydrede toner og vanilje. Smagen er fløjlsagtig, harmonisk og vinen har en dvælende lang eftersmag. En fantastisk vinoplevelse til en yderst fornuftig pris!

Efterspørgslen efter prisvenlig Amarone er enorm. Familien Arduini har valgt ikke at gå på kompromis, og producerer derfor kun den ægte vare, og ikke en billig Amarone, som alligevel ikke lever op til forventningerne. I stedet anvendes kvalitetsdruer, der høstes udenfor Valpolicella regionen, til at producere denne Rosso Veronese, der tilnærmelsesvis frembringes som en Amarone. Bare til en helt anden, og billigere pris!

Drueindholdet er Corvina (40%), Corvinone (30%) ogOseleta (30%), der er håndhøstet og lagt til tørre i hele bundter i små trækasser. I løbet af en to måneders periode, skrumper druerne ind og bliver rosinlignende. En proces, hvor smagsstoffer og sukkerindhold koncentreres.
I november måned foretages en nænsom sortering og efterfølgende presningen af de tørrede druer. "Maceration" foregår over 35 dage og efterfølgende gæres vinen ved en kontrolleret temperatur. Efter vinifikationen lagres vinen i 12 måneder på en kombination af små franske egefade (barriques) og store "tono", og efterfølgende endnu 10-12 måneder på flaske inden vinen forlader kælderen.

Resultatet er imponerende. En vin med en flot dyb rubinrød farve. Og en koncentreret smag og aroma. En vin som kan bide mange og meget dyrere Amaroner i hælene.

Serverings TIPS
Serveringstemperaturen bør ikke overstige 16-18 grader. Vinen er velegnet til rødt kød, vildt og kraftige oste. Vinen bør iltes efter åbning af flasken, og oplevelsen bliver endnu bedre, hvis vinen står på karaffel i 1-2 timer før servering.

Terre del Moro skabes af den vinpassionerede Veneto-familie Arduini, der har en lang tradition for produktion af regionens klassiske vine.

Italien

Andre populære

 1. Terre del Moro Amarone Classico 2015
  Terre del Moro Amarone Classico 2015

  Ægte Amarone, der er produceret i den populære og holdbare stil, som giver en saftig, svesket og let sødlig Amarone. Vinen har en lækker lang og vedholdende eftersmag. Smagen er varm og intens med en krydret tone af kirsebær, svesker og blommer. En stor vinoplevelse!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Før 250,00 kr Fra 225,00 kr
  Spar 25,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 250,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 225,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Terre del Moro Ripasso 2017
  Terre del Moro Ripasso 2017

  En saftig, varm og velsmagende Ripasso, der er produceret efter den helt korrekte Ripasso metode, hvor Valpolicelle-vinen gærer på kvaset af husets Amarone. Et super godt glas vin, der giver mange Amaronevine baghjul. Et virkelig godt køb!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Før 149,00 kr Fra 119,00 kr
  Spar 30,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 149,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 119,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud