Swipen voor 2 additionele foto's

The Winery of Good Hope, Good Hope Cabernet-Merlot 2013

Ville købe igen?
89,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
13,50
Proptype
Skruelåg
Flaskestørrelse
75 cl
Område
Stellenbosch
År
2013
Serveringsforslag
Lyst kød Mørkt kød Oste - milde
Druetype
Cabernet Sauvignon  Merlot 
Druetype
Cabernet Sauvignon Merlot
Om produktet

The Winery – passion og ny dynamik i Sydafrika

Sydafrika’s The Winery er blandt landets unge, dynamiske producenter. Drivkraften er passion, vilje og en glubende appetit for god vin. Kvalitet kommer først, kompromiser sidst. Teamet, der står bag The Winery består af en mosaik af nationaliteter, der befriet for de snærende bånd fra fransk vinlov og fortidens Sydafrikanske vinmæssige fejltagelser, nu trækker på samme hammel med optimal kvalitet til prisen som målet. The Winery fremstiller tre uafhængige serier, hver med sin personlighed og sit eget fokus, og sin egen komplementærende placering i markedet.


Good Hope – kvalitet og value for money

Bag navnet Good Hope gemmer sig attraktive vine, med flot udstyr, fremragende kvalitet til prisen og en stil, der gør dem let tilgængelige. Vinmager på Good Hope er den franske ønolog Edouard Labeye, der er blandt partnerne i The Winery. Edouard har mere end 25 års erfaring som vinmager i Rhône. I 90’erne blev Edouard forført af Cape provinsens enorme kvalitetspotentiale for vinfremstilling, og teamede op med Alex Dale. Sammen skabte Edouard og Alex Good Hope. Det var ganske enkelt tid til at rulle ærmerne op, og skabe en serie vine, der prismæssigt tillader at bruge dem som bedre dagligvine, men stadig med den karakter og individualitet der ofte er en mangelvare i de store ”brands” fra den nye verden.


Good Hope Cabernet Sauvignon - Merlot

Druerne til Good Hopes lækre Cabernet - Merlot stammer fra en 12,5 ha. stor parcel med gamle vinstokke, plantet på en dyb og ekstremt grusholdig jord på Helderberg skråningerne, med udsigt over False Bay, der sender sine gavnlige, kølende briser ind over vinmarkerne. ”Grøn høst” sikrer hektarudbytter omkring 40 hl./ha. og dermed en flot smagskoncentration. Dryp vanding sikrede de nødvendige vandreserver til at lade druerne hænge indtil tanninerne opnåede maksimal modenhed, og derved giver vinen en blød struktur. Kold udblødning af druerne før gæringen sikrede maksimal frugt, og mikro oxydering under selve gæringsprocessen giver vinen en blød og cremet struktur. Fadlagring har givet yderligere nuancer og struktur. Resultatet er en Cabernet – Merlot, der imponerer med sin karakterfulde, rige og varme duft, der følges op af en fyldig og lækker blød, koncentreret smag.