Swipen voor 2 additionele foto's

The Winery of Good Hope, Granite Ridge Shiraz 2015

Ville købe igen?
69,00 kr
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
13,50
Land
Sydafrika
Område
Stellenbosch
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2015
Proptype
Skruelåg
Druer
Syrah 100%
Serveringsforslag
Fjerkræ Lyst kød Mørkt kød
Om produktet

Druerne til Granite Ridge Shiraz kommer fra marker i henholdsvis Devon Valley og Helderberg. Begge er har vinstokke i deres bedste alder, plantet på de nedre bjergskråninger, hvor de nyder godt af det maritime klima i den bedste del af Stellenbosch området, og med udsigt over False Bay og mod Sydpolen!
Jordbunden er for det meste nedbrudt granit, blandet med ler, og det giver en vin med fremragende dybde og mineralitet, en solmoden tæt frugt, en sund balance og fine "spicy" noter.

Bag navnet Granite Ridge gemmer sig attraktive vine, med flot udstyr, fremragende kvalitet til prisen, og en stil, der gør dem let tilgængelige. Vinmagere er den Rhône baserede franske ønolog Edouard Labeye, samt det unge sydafrikanske talent Jacques de Klerk. Edouard og Jacques tror at vinfremstillingen handler om individualitet, ligesom de har en stærk tro på Cape områdets evne til at producere store vine med uforlignelig karakter. Vore vine skal reflektere de ekstraordinære terroirs der nærede dem. Fremgangsmåden er enkel. Der arbejdes så naturligt som muligt i vinmarkerne, og der anvendes traditionelle metoder med et minimum af intervention i kælderen.

Sydafrika