Swipen voor 2 additionele foto's

The Winery of Good Hope, Vinum Africa 2012

Ville købe igen?
Før 129,00 kr Fra 89,00 kr
Spar 40,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 129,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 89,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
Udsolgt
Serveringsforslag
Information
Type
Rødvin
Alkohol
14,00
Proptype
Skruelåg
Flaskestørrelse
75 cl
Område
Stellenbosch
År
2012
Serveringsforslag
Mørkt kød Oste - kraftige Vildt
Druetype
Cabernet Sauvignon 100%
Om produktet

VINUM Cabernet Sauvignon:

bedste vinkøb i Sydafrika’s topområde Stellenbosch


Bag Sydafrika’s nye komet, Vinum, står en unik blanding af forskellige nationaliteter, temperamenter og kulturer. Det hele holdes sammen af en glubende appetit på god vin, venskab og en vilje til at skille sig ud fra mængden med høj kvalitet og et enestående godt pris/kvalitetsforhold..

Vinmager er livskunstneren og energibundtet Edouard Labeye, der er blandt de mest respekterede ønologer i Rhône og Sydfrankrig. Franske Chris Durand, der er uddannet fadbødker overser fadlagringen.

Sydafrikanske Martin Gerbers ejer de 5 ha. store marker, der leverer druerne til VINUM Cabernet. Markerne ligger i den sydlige og bedste del af Sydafrika’s topområde Stellenbosch. Sidst men absolut ikke mindst Alex Dale, britisk af fødsel, opvokset i Bourgogne og i dag bosat i Cape. Alex er en sand fontæne af humor, energi, kreativitet og med en erfaring og et klarsyn, der er bemærkelsesværdigt. Alex er motoren i Vinum.


Europæisk struktur – New World frugt

Den samlede årsproduktion er på få tusinde kasser. Målet med Vinum Cabernet er at skabe en vin med den klassiske europæiske struktur og den solmodne frugt fra ”den nye verden”. Og vigtigst af alt så skal vinen tilbyde et exceptionelt godt forhold mellem pris og kvalitet.

Til fremstillingen anvender Edouard en kombination af klassiske metoder med tre dages kold udblødning af druerne før gæringen, pigeage tre gange dagligt (som i Bourgogne!!) og remontage (overpumpning af kappen i gæringskarret) to gange dagligt. Den malolaktiske gæring på fad, hvor vinen lagres 13 måneder. 50% på ny eg og resten 1 og 2 år gamle fade. Edouard lader vinen berige sig selv så længe som muligt på bundfaldet og benytter sig af avancerede teknikker som ”micro oxygenation”, der runder tanninerne af.

I glasset en fantastisk, dybrød varm og solmoden Cabernet med den helt rigtige balance mellem generøsitet og struktur. Fantastisk – burde koste 40% mere!