Veramonte, Casablanca Valley, Chile

Veramonte, Casablanca Valley, Chile

Agustín Huneeus og hans søn Agustín Francisco Huneeus har, siden de grundlagde Veramonte Estate i 1990, været med til at revolutionere den chilenske vinindustri og især kvaliteten af chilensk vin. Ca. 1.000 hektar af de ialt 11.000 hektarer er plantet med vinstokke. Resten forbliver grønt område for at bevare dyrelivet og samtidig mindske behovet for sprøjtemidler. Vinmarkerne bliver således dyrket organisk. Udover Christian Aliaga, der har stået for gårdens vinproduktion i 8 år, får Veramonte hjælp af Paul Hobbs og Alvaro Espinoza. Poul Hobbs er kendt for sine evner med Pinot Noir og Chardonnay mens Espinoza bidrager med sin viden om biodynamisk og organisk landbrug.

Casablanca Valley er beliggende 75 km fra hovedstaden Santiago. Det var den første dal i umiddelbar nærhed af kysten, hvor man begyndte at plante druer i midten af 1980erne. 

Her er et køligere klima, især grundet den tætte beliggenhed ved havet, men også vinden der blæser fra bjergene gennem dalen. Klimaet giver vine med en fin balance mellem modne druer og fin frugtsyre.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk

Veramonte, Casablanca Valley, Chile

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Veramonte, Chardonnay Reserva 2015
  Veramonte, Chardonnay Reserva 2015

  Farven er intens gul og duften er floral og fuld af tropisk frugtaroma blandet med mineralitet og citrusfrugt. I smagen genfindes de tropiske frugter så som ananas, melon og banan samt frisk syre og renhed.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Chardonnay 
  Alkohol
  14,50%
  Før 95,00 kr Fra 87,00 kr
  Spar 8,00 kr
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 95,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 87,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 5-6 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 5-6 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Veramonte, Pinot Noir Reserva 2015
  Veramonte, Pinot Noir Reserva 2015

  En charmerende blød og rund vin med klassiske toner af røde bær kombineret med en let krydret finish. Druerne bliver sorteret I hånden, for at sikre optimal kvalitet. Vinen ligger på franske fade I 9 måneder. Vil være en fin ledsager til stegt fjerkræ, kalv og lam.

  Ville købe igen?
  Druetype
  Pinot Noir 100%
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  99,00 kr

Veramonte, Casablanca Valley, Chile

2 varer

pr. side