Villa Calcinaia

Villa Calcinaia

Villa Calcinaia er en på alle måder fantastisk ejendom, som har været i familien Capponi’s eje siden den 23. maj 1524! Ejendommen omfatter i dag mere end 200 ha. jord, som anvendes til skovbrug, landbrug samt naturligvis oliven og vinproduktion (27 ha.)! Villa Calcinaia ligger i byen Greve in Chianti, syd for Firenze og nord for Siena.
I dag der det Sebastiano CAPPONI, der driver vingården, - og under hans kyndige hånd og vision har ejendommen igennem de seneste 20 år undergået store forandringer og markante forbedringer i vinproduktionen. Den gamle og traditionsrige ejendom har med stor respekt for traditioner og nye produktionsmetoder skabt kvalitet og stil, der bringer deres vine op i den absolutte elite i Toscana.
Vinproduktionen omfatter Chianti Classico, Riserva, Bianco, Rosato, Super Toscana og den berømte Vin Santo.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1
1
1
2
3
3
2

Villa Calcinaia

5 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Villa Calcinaia, Casarsa Merlot 2010
  Villa Calcinaia, Casarsa Merlot 2010

  ”Casarsa” har en intens, rubinrød farve med lilla skær i sin ungdom. Med modning får ældre årgang en mere brunlig skær. Duften afslører frugtrige nuancer af kirsebær, blommer og lidt solbærblade, dog vinder vinen i dybden og velour med lidt iltning i glasset. Smagen udvikler sig også hurtigt fra en mere let og næsten delikat stil til en mere kødfuld og kompleks karakter. Vinen har både Merlots saftige toner af røde bær men også en toskansk karakter og velour, som harmonerer flot sammen. Den slutter med lækre, næsten sprøde frugttoner en smule krydderier (rosenpeber).

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,00%
  Før 375,00 kr 309,38 kr
  Spar 65,62
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Villa Calcinaia, Vin Santo del Chianti Classico
  Villa Calcinaia, Vin Santo del Chianti Classico

  Vinen har en flot, blank, rav gylden farve. I duften er vinen meget aromatisk, med sødmefulde, dybe nuancer af appelsin, pomerans og en smule modne abrikoser. Smagen går overraskende mod det tørre, med en god friskhed og struktur. Vinen har en fantastisk harmoni mellem dens eksotisk, moden, velouragtig karakter og de friske, næsten sprøde nuancer den slutter med. En udsøgt fornøjelse!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  11,00%
  Serveringsforslag
  Før 470,00 kr 413,33 kr
  Spar 56,67
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Villa Calcinaia, Chianti Classico 2013
  Villa Calcinaia, Chianti Classico 2013

  Vinen har en smuk tæt, mørk rød rubin farve. Bouquet’en er dyb og kompleks med masser af frugt (kirsebær) og et meget fint strejf af vanilje og ”mocca” fra fadlagringen. Vinen er på én gang både kraftfuld og elegant med meget bløde tanniner. Den har en meget blød og nærmest velouragtig lang finish.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,51%
  Serveringsforslag
  Fra 136,00 kr
  Spar 13,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 149,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 136,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 8-9 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 8-9 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Villa Calcinaia, Chianti Classico, Piegaia 2012
  Villa Calcinaia, Chianti Classico, Piegaia 2012

  Piegaia er at opfatte som Villa Calcinaia’s 2. vin. Villa Calcinaias jorder omfatter et stort og meget smukt, kuperet landområde omkring Greve in Chanti. Ca. 30 ha. er beplantet med vin.

  Piegaia er komponeret af yngre parceller tilplantet med Sangiovese.

  Vinen har en smuk, mørk rubin farve. Bouquet’en er frugtrig med noter af mørke bær – især kirsebær og et fint afstemt krydderi. God fylde og saftighed i smagen. Frugtrig med en nøddeagtig finish.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,01%
  Serveringsforslag
  110,00 kr
 5. Villa Calcinaia, Chianti Classico Riserva 2011
  Villa Calcinaia, Chianti Classico Riserva 2011

  Riserva har en flot, intens, rubinrød farve. I duften finder man karakterer af modne, røde bær, med toner af mørke krydderier og en smule vanile fra opholdet på træ. Smagen er struktureret og kødfuld og samtidig saftig og frugtrig. Vinen har en god velour, med eksotiske nuancer og krydderier, såsom peber, lidt vanilje og nellike. Vinen har en spændende balance mellem frugtkarakteren, tanninen og finessen. En vin med klasse!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,00%
  Serveringsforslag
  250,00 kr

Villa Calcinaia

5 varer

pr. side