Vinhuset Marco Abella

Vinhuset Marco Abella

Marco Abella er lidt af en specielt størrelse. Han søger det ultimative og går ikke på kompromis med noget som helst. Vingården er placeret i Priorat og kommunen der hedder Porrera. Den er top moderne og konstrueret i 2001. Ejendomme har ialt 30 hektar vinmarker opdelt i 6 forskellige jordbundsforhold med primært kalk og grå/sort stenoverflade. Vinmarkerne ligger  i mellem 500-700 meter over havets overflade. Vingården er biodynamisk drevet og gør brug af cementtanke og store trætanker + de obligatoriske egetræsfade. Vinmarkerne er mellem 18 og 100 år gamle. 

Druerne høstes naturligvis i hånden da alle vinmarker er terrasser og derfor besværlige at bevæge sig rund på. 

Huset fremstiller 1 hvid og 3 rødvine og pga. det lave høstudbytte er totalproduktionen altid begrænset.  De røde vine laves af Garnatxa (Grenache), Carignan,  Cabernet Sauvignon og Syrah.  Den hvide er lavet af  Macabeo, Grenache Blanc og Pedro Ximénez. 

Huset opnår med sine vine konstante top placeringer og point i verdens pressen + til messer. 

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
3 stk
1 stk
3 stk
3 stk

Vinhuset Marco Abella

3 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
  1. Marco Abella, Clos Abella 2013 Priorat DOQ
    Marco Abella, Clos Abella 2013 Priorat DOQ

    Biodynamisk top cuvee fra Marco Abella lavet på 70% Garignan og ca. 30% Garnatxa (Grenacha) med et tvist af Cab. Sauvignon og Syrah. Lagring på mellem 20 og 22 måneder på franske egetræsfade. Visse parceller i vinmarkerne er over 100 år gamle. I glasset får man en tætfarvet vin med massive nuancer i duften af bl.a. modne røde og sorte bær. Smagen er cremet og stor med noter af mørk chokolade, minraler og blåbær. Sublim vin med 92 point hos WE + guld medalje hos den Engelske fag-presse i juni 2016.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,00%
    Serveringsforslag
    399,00 kr
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
    Levering 1-2 hverdage
    Indhent tilbud
  2. Marco Abella, Mas Mallola 2013 Priorat DOQ
    Marco Abella, Mas Mallola 2013 Priorat DOQ

    Mas Mallola reflektere på fornem vis karakteren og essensen af Porreras jorde. Lavet af 65% Garnatxa (Grenacha) og 35% Carignan med 18 måneders fadlagring på 70% nye franske Barrique og 30% flere-årige fremstår vinen som lilla farvet i glasset med en bouquet af mørke kirsebær, kaffelikør og frisk regn på klipper. Smagen er domineret af mocca noter, mørk kirsebær, hindbær og Cassislikør. Fremragende vin til prisen og med 94 point hos Decanter.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,30%
    Serveringsforslag
    249,00 kr
  3. Marco Abella, Clos Abella 2012 Priorat DOQ
    Marco Abella, Clos Abella 2012 Priorat DOQ

    Biodynamisk top cuvee fra Marco Abella lavet på 70% Garignan og ca. 30% Garnatxa (Grenacha) med et tvist af Cab. Sauvignon og Syrah. Lagring på mellem 20 og 22 måneder på franske egetræsfade. Visse parceller i vinmarkerne er over 100 år gamle. I glasset får man en tætfarvet vin med massive nuancer i duften af bl.a. modne røde og sorte bær. Smagen er cremet og stor med noter af mørk chokolade, minraler og blåbær. Sublim vin med 92 point hos WE + guld medalje hos den Engelske fag-presse i juni 2016.

    Ville købe igen?
    Alkohol
    14,40%
    Serveringsforslag
    399,00 kr

Vinhuset Marco Abella

3 varer

pr. side