Weingut Gunderloch

Weingut Gunderloch

Weingut Gunderloch er en af Tysklands bedste og mest berømmede vingårde. Vinmageren Fritz Hasselbach er berygtet for sin kompromisløse holdning til, hvordan en vin skal laves. I hans verden findes der ingen genveje til kvalitet – kun arbejde, arbejde og atter arbejde. Blandt andet gennemgår de høstede druer en rabiat selektering, og vinenes oechslegrader (dvs graden af druernes modenhed) ligger lysår over det påkrævede.

Gunderloch arbejder især med to marker; Pettenthal-marken ved byen Nierstein og Rothenberg-marken ved Nackenheim. Begge ligger i det nordligste Rheinhessen med direkte udsyn over Rhinen, som reflekterer solens stråler op på markerne, så druerne kan opnå en perfekt modenhed. De to marker er blandt Rheinhessens allerstejleste, hvilket sikrer en optimal eksponering til solen.

Når der blot står “Rheinhessen Riesling Trocken” på etiketten, kan der næsten være hvad som helst i flasken. Men hvis der også står "Gunderloch", har du straks en solid garanti for kvaliteten! Vinen laves på druer fra de nedre skråninger af Rothenberg-marken. Fritz Hasselbach stiller meget høje krav til druernes modenhed, den såkaldte oechslegrad. Ofte anvender han så exceptionelt modne druer, at vinen fuldt legalt kunne sælges som en Auslese.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2
1
1

Weingut Gunderloch

5 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Weingut Gunderloch, Riesling Trocken 2016
  Weingut Gunderloch, Riesling Trocken 2016
  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  129,00 kr
 2. Weingut Gunderloch, Riesling Trocken 2015
  Weingut Gunderloch, Riesling Trocken 2015
  Ville købe igen?
  Alkohol
  11,50%
  129,00 kr
 3. Weingut Gunderloch, Jean Baptiste 2017
  Weingut Gunderloch, Jean Baptiste 2017

  Gunderlochs Kabinett fremstår lys med gylden-grønlige reflekser i glasset. Duften byder på indtagende nuancer af hvide blomster, fersken, melon og mineraler. Smagen har en liflig sødme og er overraskende vægtig - her mærkes druernes høje grad af modenhed. Det hele understøttes af en knitrende friskhed, der giver smagsindtrykket (og mundvigene) et gevaldigt løft. Mums!

  Nyd vinen op til otte år fra høståret, gerne som ledsager til sushi eller retter fra det indiske eller thailandske køkken.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  10,50%
  Serveringsforslag
  Fra 131,00 kr
  Spar 14,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 145,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 131,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Weingut Gunderloch, Riesling Trocken vom Roten Schiefer 2017
  Weingut Gunderloch, Riesling Trocken vom Roten Schiefer 2017

  Gunderlochs Riesling Trocken byder på sprøde nuancer af hvide blomster, eksotisk citrus og mineraler. Smagen er ganske vægtig og eftersmagen besidder en fabelagtig sitrende nerve og intensitet. En farlig vin - før du har set dig om er flasken tom! Nyd vinen op til ti år fra høståret, gerne som ledsager til retter med skaldyr eller som aperitíf.

   

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,00%
  Serveringsforslag
  139,00 kr
 5. Weingut Gunderloch, Nierstein Riesling 2015
  Weingut Gunderloch, Nierstein Riesling 2015

  I glasset byder vinen på en forførende bouquet af fersken, citrus, mineraler og humleblomst. Smagen er på en gang fyldig men også let som en fjer, takket være vinens ultrafine friskhed. Eftersmagen er kolossalt lang. Nyd vinen op til ti år fra høståret, gerne som ledsager til retter med skaldyr, sushi eller som aperitíf.


   

  Ville købe igen?
  245,00 kr

Weingut Gunderloch

5 varer

pr. side