Weingut Reinhold Haart

Weingut Reinhold Haart

Piesporter har gennem de seneste tre årtier været et smertensbarn i Tyskland. Ikke pga. af den generelle kvalitet af terroiret, men fordi enkelte centralkooperativer opkøbte en masse billig most af druer, der var produceret og høstet med det absolut maksimale udbytte. Disse druer blev som regel høstet i det flade bagland og ikke fra parcellerne omkring Piesport by. Ikke desto mindre var de med til at trække, ikke alene Piesporter-navnet, men også hele Tysklands omdømme gennem sølet gennem 1980’erne og 1990´erne, og først nu er vi begyndt at se en stagnation i salget af disse vine. 
Denne udvikling kæmpede Theo Haart som ejer af Weingut Reinholt Haart aktivt imod. Han ejede og ejer stadig størstedelen af Piesports bedste vinmarker og laver vin, som står i et direkte modsætningsforhold til vinene fra centralkooperativerne. 
I alt ejer og opdyrker Reinhold Haart 8 ha vinmarker, som udelukkende er tilplantet med Riesling. Hans bedste vinmarker er klart Piesporter Goldtropfchen og Wintricher Ohlingsberg, men bare hans basis Riesling Trocken giver et forrygende indtryk af husets formåen. 
Reinholt Haart er medlem af den prestigefyldte organisation VDP, og i 2007 blev han kåret som Årets Vinbonde af den toneangivende vinguide Gault Milleau.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk

Weingut Reinhold Haart

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Weingut Reinhold Haart Kabinett Piesporter Goldtröpfchen 2013
  Weingut Reinhold Haart Kabinett Piesporter Goldtröpfchen 2013

  Duften har toner af fersken, ananas, appelsin og mineraler. Smagen er halvsød med en høj syre, som afbalancerer sødmen og giver en yderst harmonisk vin.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  9,00%
  Serveringsforslag
  160,00 kr

Weingut Reinhold Haart

1 vare

pr. side