Poggiarellino

Poggiarellino

Poggiarellino ejes og ledes af Anna og Lodovico Ginotti; et elskeligt ægtepar i 60’erne, som fremstiller vin og olivenolie i et tempo, som ville gøre de fleste slow-food tilhængere utålmodige. Vingården råder over mikroskopiske 1,2 hektar vinmarker, og den årlige produktion begrænser sig til hhv 500 og 350 kasser Brunello di Montalcino og Rosso di Montalcino. 

Produktionen foregår så naturligt, som det overhovedet er muligt. Arbejdet i marken foregår ved håndkraft, og der opereres i vid udstrækning efter forskrifterne for økologi og biodynamik. Vinstokkene er op til 50 år gamle, og de yder et lavt udbytte af en tårnhøj kvalitet. Al fadlagring foregår på de traditionelle botti frem for moderne barriques, for man ønsker ikke at tilsløre den vin, som marken har skabt. 

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Alkohol %
1
1
Serveringsforslag
1
2
2
1
2

Poggiarellino

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden

Poggiarellino

2 varer

pr. side