Borgo Scopeto, Chianti Classico 2016

Ville købe igen?
Fra 99,00 kr
Spar 11,00
 • Pris pr. stk. v/1 stk.: 110,00 kr
 • Pris pr. stk. v/6 stk.: 99,00 kr
Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Serveringsforslag
Information
Alkohol
13,50
Type
Rødvin
Land
Italien
Område
Toscana
Underområde
Chianti
Flaskestørrelse
75 cl
Årgang
2016
Proptype
Kork
Druer
Sangiovese 90% Merlot 5% Colorino 5%
Serveringsforslag
Lyst kød Mørkt kød Oste - milde
Om produktet

Til Borgo Scopeto har man udelukkende brugt Sangiovesedruer. Efter en ti dages alkoholisk gæring efterfulgt af en klassisk malolaktisk gæring er rødvinen modnet i 12 måneder på 30 hl slavonske egetræsfade. Efterfølgende er vinen modnet i min. 5 måneder inden afskibningen fra slottet.

Borgo Scopeto fremstår med en dyb, brillant rød farve. I næsen mødes man af en rig og intens duft af vilde, mørke bær, nuancer af chokolade samt et fint strejf af vanille fra fadlagringen. Smagen er et studie i harmoni og elegance, og samtidig er det en rødvin, der vil kunne udvikle sig positivt over de næste 8-10 år. Vinen har stor fylde, fin frugtsødme og blød tannin. Det hele munder ud i en indsmigrende lang og vedholdende eftersmag.

Vinen vil være en velegnet ledsager til de fleste kødretter, men er specielt velegnet til retter med pasta eller ris samt ikke for modne oste.

Italien

Andre populære

 1. Borgo Scopeto, Chianti Classico Riserva, Vigna Misciano 2009
  Borgo Scopeto, Chianti Classico Riserva, Vigna Misciano 2009

  I farven er rødvinen dybrød og i duften kommer der først sarte aromaer af rosenblade. Ret hurtigt udvikler vinen sig i glasset, og giver mere komplekse toner af brændte mandler, kaffebønner og krydderier. I eftersmagen fornemmer man rødvinens velouragtig karakter, for selv om man på Borgo Scopeto siger, at vinen sagtens kan gemmes i 12-15 år, giver den allerede meget fra sig i sin ungdom.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  Før 249,00 kr 189,98 kr
  Spar 59,02
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud