Swipen voor 2 additionele foto's

Comando G, Las Umbrias 2014

Ville købe igen?
625,00 kr
Udsolgt
Information
Alkohol
14,50
Type
Rødvin
Land
Spanien
Område
Madrid
Flaskestørrelse
75 cl
Proptype
Kork
Druer
Grenache 
Om produktet

Fernando Garcías mest unikke vin og et helt nyt udtryk af Grenache!

Lille, gammel mark på under 0,5 hektar i over 1.000 meters højde med 60 år gamle vinstokke beliggende, så skyggen melder sin ankomst tidligt på dagen. Det fordrer en ekstremt langsom modning af druerne - og denne mark høstes da også som den sidste. Alt foregår ved håndkraft, dyrkes biodynamisk og gærer i kælderen på det naturlige gær i store gamle egetræsfade. Druerne afstilkes før gæring, hvor de gennemgår en meget forsigtig maceration i ca. 60 dage uden overpumpninger eller lignende. Herefter lagrer vinen i 12 måneder på franske egetræsfade. Vinen hverken stabiliseres eller filtreres inden flaskning med minimalt brug af SO2.

I glasset mødes øjet af en transparent, rød nuance som en delikat ung rød Bourgogne. Duften sender også ens tanker mod Côte de Nuits, her pakket med skovbær, jordbær, hindbær, lys lakrids og garrigue.

Smagen er intens og samtidig vægtløs, som kun de største vine kan være. Helt ren og delikat rød bærfrugt kombineres her med krydderier i den mineralske eftersmag og optræder som en kamæleon i glasset, hvor der konstant bydes ind med nye nuancer og elementer. I sandhed en af Spaniens mest unikke og største vine. Vi anbefaler, at ilte vinen et par timer før servering ved 14-15 grader af Bourgogneglas.

96 point af Parker/The Wine Advocate og 95 point i Magasinet Gastro!

Spanien

Andre populære

 1. Comando G, Rozas 1er Cru 2016
  Comando G, Rozas 1er Cru 2016
  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Fra 269,00 kr
  Spar 30,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 299,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 269,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Comando G, La Bruja de Rozas 2017
  Comando G, La Bruja de Rozas 2017

  100% Grenache fra 60 år gamle vinstokke dyrket i 900 meters højde ved Rozas de Puerto Real. Alt foregår ved håndkraft, er dyrket biodynamisk og i kælderen gæret på det naturlige gær i store gamle egetræsfade. Vinen hverken stabiliseres eller filtreres inden flaskning med minimalt brug af SO2. 

  Helt transparent lys rød farve og duften skuffer ikke med en charmerende duft af lyse røde bær, asiatiske krydderier, urter og lavendel. Smagen er klassisk Grenache med krydret frugt, lakrids og de fineste tanniner. Imponerende kølig, mineralsk og saftig i eftersmagen. Dette er essensen af simpel, ren og saftig Grenache - som hvis man dyrkede Grenache i Chambolle-Musigny! Vi anbefaler at servere vinen ved 14-15 grader i Bourgogneglas og det vil være et fornemt match til f.eks. grillet gris og kalvekød, gerne med masser af timian og rosmarin.

  5 stjerner - Ekstra Bladet:
  "Omkring 100 km udenfor Madrid finder man en række spændende producenter som laver kølig garnacha (grenache) vine på marker i 800-1000 m. Comando er en af dem. Blomster og parfumeret i duften. Intens i smagen med lakrids, peber, sorte kirsebær og vanilje. Yderst velbalanceret med mange lag og en stor kompleksitet. Lang afslutning med let tørt tanninbid. Fem store stjerner."
  - Thomas Rydberg, Ekstra Bladet, November 2015

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Fra 163,00 kr
  Spar 24,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 187,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 163,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud