Pommard vine

Pommard vine

Pommard var så berømt i det 19. årh., at man også solgte vine fra nabodistriktet Volnay under navnet Pommard. I dag kan Volnay selv markedsføre sine vine, men begge områder betragtes som nogle af de absolutte bedste i Côte de Beaune. I Pommard giver en ret særpræget jordbund af bløde kalksten og ler vine, som generelt er mørke, aromatiske og har god modningspotentiale.

De bedste Pommard-vine kommer fra de marker som er på niveau med landsbyen og længere op ad skråningen, mens Pommard-vine fra den flade del af kommunen er ofte lettere. Lige syd for Beaune finder man berømte marker som Les Epenots og Les Pèzerolles og længere ned mod Volnay markerne Les Fremiers og Les Rugiens.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
3
3
4
4
2

Pommard vine

5 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. François Parent, Pommard 1er cru Les Epenots 2011
  François Parent, Pommard 1er cru Les Epenots 2011

  God kraftful rødvin med mørke kirsebær og skovbær I såvel næse som mund. Besidder fin struktur og balance med en pæn åben duft og smag.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  1.245,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Marc Rougeot, Pommard 2011
  Marc Rougeot, Pommard 2011

  Pommard fra Domaine Marc Rougeot har en flot, dyb, rubinrød farve. Duften er åben og samtidig dyb, med toner af kirsebær og hindbær, samt en sund nuance af træfad. I smagen er vinen sprød og meget frugtrig, en smule på den tørre stil først, men ret hurtigt udvikler den velour og kødfuldhed. Selv om druerne kommer fra området i Pommard, hvor man normalt laver vine i den tunge ende, er Marcs vin alt andet end tung: Den slutter ganske harmonisk og med god frugt og charme, men den afrundet tannin varsler samtidig om en god udviklingspotentiale.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,51%
  Serveringsforslag
  369,00 kr
 3. Glantenay, Pommard 1. Cru, Les Rugiens 2011
  Glantenay, Pommard 1. Cru, Les Rugiens 2011

  Farven er blank, rubinrød. Vinen har en fantastisk dybde og kompleksitet og en finesse i duften, som næsten ligner en Volnay, med nuancer af modne røde frugter. I smagen er vinen stadig præget af en smule fad i sin ungdom, men den har så meget struktur, kompleksitet og frugtkoncentration, at den uden tvivl hurtigt vil finde sin harmoni. Her finder man toner af kirsch, roser, hyben, en smule solbærblad. I eftersmagen er vinen delikat og meget charmerende.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,51%
  Serveringsforslag
  595,00 kr
 4. A.F. Gros, Pommard 1er Cru, Les Pezerolles 2011
  A.F. Gros, Pommard 1er Cru, Les Pezerolles 2011

  2007 var en vanskelig årgang. Dem som plukkede druerne sent og undgik problemer med regn fik virkelige gode vin - ligesom A.F. Gros. Vinen har en levende brillant rød farve og en stor bouquet med modne røde bær, lidt trøffel og et snert af sort peber. Smag er intens med mange spændende nuancer så som hvid peber, modne røde bær og en anelse tørret kød.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  2.007,00%
  Serveringsforslag
  819,00 kr
 5. François Parent, Pommard 1er cru Les Rugiens 2006
  François Parent, Pommard 1er cru Les Rugiens 2006

  Mørk og kraft fuld vin der har mange nuance. Af alle Pommard vinmarket er det den som giver vine med mest gennempotentiale. Udvikler sig fra Parent på fantastisk vis.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,50%
  Serveringsforslag
  1.050,00 kr

Pommard vine

5 varer

pr. side