Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering

Vinhandel

Danmarks foretrukne vinhandel

VildMedVin.dk er danskernes foretrukne online vinhandel. Og det er vi fordi vi konstant har fokus på kvalitet og gode vinoplevelser for vores kunder.
 

Som online vinhandel har vi fokus på:

1) Kæmpe kvalitets sortiment fra alle de store og bedste vin importører. Dette gør vi for at give dig mulighed for at vælge den rette vin i det største, mest varierede og mest spændende sortiment. Det gælder naturligvis også for vores udvalg, Champagne, Whisky, Rom og hvad du ellers finder her i shoppen. 

2) Pga. vores størrelse og omsætning vi har opnået via vores mange kunder, så er det nu muligt at købe stort ind. Samtidig er vi omkostningsbeviste på vore kunders vegne, når vi køber ind. Hvilket gør at vores vine altid kan tåle en "pris/kvalitet sammenligning", især hvis du samtidig tager højde for vores meget billige fragtsetup.


3) Fleksible og billig dag til dag levering, med mulighed for at vælge netop den fragttype som passer dig. Så godt som alle vores varer er lagervarer, hvilket betyder at 98% af alle ordre leveres fra dag til dag. Samtidig koster det kun kr. 49,- (gratis levering ved bestillinger over kr. 500,-)

4) Når du køber vin online sparer du samtidig tid! I stedet for at bruge en dag på at køre ned til din lokale vinhandel, og lede efter den vin du skal bruge kan du nemt og bekvemt, og når det passer dig, bestille den her på VildMedVin. Og så er du sikker på at få en god vin til prisen!

Prøv VildMedVin.dk - Hele danmarks online vinhandel

Brug menuen i venstre side til at finde dine varer. Du kan også se vores gode vintilbud her.

Også fysisk vinhandel

Bag webshoppen er der en fysisk vinhandel som er placeret i Holstebro.

 

Vinhandel


 


Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0