Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Vinpakke - De 4 "store" Italienske

Vinpakke - De 4 "store" Italienske

Før 1.154,00 kr.
825,00 kr.
Spar 329,00 kr.
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
29%
Italien er mor for nogle af rødvinsgenrens sværvægtere. De stærke traditioner, store temperamenter og indfødt passion er opskriften til deres succes. Når man tænker italiensk rødvin, flyver der automatisk 4 altoverskyggende navne ind på lystavlen: Brunello di Montalcino, Amarone della Valpolicella, Barolo og Barbaresco. Vi har samlet en pakke til dig, som vil opleve de tunge drenges kamp på smag, power, finesse og elegance.

Majestæten Barolo
Full bodied, intense, voldsomme, nådesløse og helt fantastiske Barolo. Nebbiolo er druen bag, som giver nogle af verdens største vine. Vinene er ikke for nybegyndere, da der både er masser af syre og tannin. Men for den garvede vindrikker, er barolo kongen af Italiensk vin. Maskuline og robust fylder den ganen med aromaer af kirsebær, roser, læder, ler og anis. Massive tanniner kræver ilt, så de kan blive tæmmet.

Dronning Barbaresco
En feminin version af nebbiolo. Barbaresco er dronningen, der med en dragende karakter som fremstår sofistikeret, dyb, interessant og til tider sexet med sin rubinrøde farve i glasset, hvor der bydes på utallige lag af kirsebær, roser og krydderier. Balanceret syre danser i på tungen med finmaskede tanniner, mens de frugtige og florale aromaer vugger i ganen. Tanninerne i barbaresco er knap så angribende som barolos.

Brunello - Udfordren fra Toscana
Brunello di Montalcino er en den værdige modstander, der med sine markante tanniner, store frugt intensitet og integrerede syre tager et fast greb i ganen. En vin der kræver tid og ro til at file figuren til. Marchesato Degli Aleramicis Brunello fra 2012 er en elegant med flot rubinrød farve og en duft af modne røde bær, lidt tobak og svesker. Smagen er rank og intens med aromatisk fylde, der gør vinen stor og attraktiv.

Publikums favorit - Amarone della Valpolicella
Mere frugt, mede alkohol, mere fylde, mere af det hele.  De tørrede druer som er brugt i amaroneproduktionen, giver ekstra meget af det publikum kan lide. Dyb bordeauxrød farve, duft af svesker, blommer, mørk chokolade og lette krydderier. Alt sammen pakket ind i fløjlsblød mundfølelse, der tilfredsstiller ganen.
Læs mere om produktet
Vis mindre

Send til ven
LandItalienType/FarveRødvinProptype Kork
Produktforslag
Vinpakke - Piemonte rundt
Vinpakke - Piemonte rundt Før 774,00 kr.
599,00 kr.
Vinpakke - Pinot Noir pakken
Vinpakke - Pinot Noir pakken Før 663,00 kr.
500,00 kr.
Vinpakke - Top 6 Ribera Del Duero
Vinpakke - Top 6 Ribera Del Duero Før 1.144,00 kr.
650,00 kr.
Top 3 Spanien
Top 3 Spanien Før 358,00 kr.
299,00 kr.
Top 3 USA
Top 3 USA Før 497,00 kr.
350,00 kr.
Vinpakke - Tysk Riesling
Vinpakke - Tysk Riesling Før 523,00 kr.
423,00 kr.
Vinpakke - Grill vine Pakken
Vinpakke - Grill vine Pakken Før 900,00 kr.
550,00 kr.
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0