Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Vinpakke - Julevine

Vinpakke - Julevine

1.078,00 kr.
Prisgaranti
   På lager » Levering 1-2 hverdage
Antal
Vi har gjort det nemt for dig og samlet en pakke med 3 forskellige julevine (to af hver, så du rigtig kan få dem smagt), som passer godt til din julemenu. Prøv den allerede nu, og vælg vinen til din jul - eller gem kassen og prøv de forskellige af i løbet af juleaften.

Pas på med at servere vine, med for høj syre og stikkende tanniner - det kan julemaden slet ikke holde til (fx. Barolo). Julevin er, i vores øjne, en vin som kan hamle om med det dansk universelle tilbehør til både and, gås, kalkun, flæskesteg, osv. Nemlig den fede brune sovs, de søde brunede kartofler og den søde rødkål. Vinen skal derfor have masser af moden frugt, solid mængde alkohol og bløde tanniner - noget som alle de valgte vine har.

Vinene i pakken:
2 Columbia Crest Gold 2016
2 Plan de Dieu, Côte du Rhône, Paul Jaboulet 2015
2 Le Crosare Ripasso, Lenotti 2015
Læs mere om produktet
Vis mindre
Send til ven
Passer tilType/FarveRødvinServeringsforslag Lyst kød
Mørkt kød
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0