Vinpakke - Rose pakken

Ville købe igen?
Før 480,00 kr 399,00 kr
Spar 81,00 kr
Indhent tilbud
Levering 1-2 hverdage
Information
Type
Rose
Alkohol
13,00
Om produktet

Pakken gør det nemt og bekvemt for dig at finde den rosévin, som skal være din sommer-signatur-drink på terrassen. Den vin som vennerne igen og igen bliver begejstrede for, når du serverer den for dem. Rosévin findes i mange forskellige udgaver, hvor både sødme, syre, frugt og farve varierer. Pakken viser dig rosé’s mange ansigter, så du kan finde din favorit.

Château Regusse Rose, Pierrevert Provence (Tør) 109,-
Ærke klassisk Provence rosé med den velkendte og dragende lyse ferskenfarve. Vinen er tør med eksplosioner af røde bær, kandiserede æbler og blomster i både duft og smag.

Feudo Italia Rose Frizzanto (Sød) 89,-
Feudo Italia Rosato Veneto er en let mousserende vin med en indbydende pink farve og bløde og behagelige bobler. Både i duften og i smagen finder man noter af blåbær, fersken og vandmelon.

Luca Bosio Blush Rosé (Sød) 65,-
Sommerhit! Et vaskeægte sommerhit som kunne ende som en landeplage. Sødmefuld rosé med noter af hindbær, jordbær, mandariner, blomster og lyche præsenteres med en lille og cremet mousse der giver vinen endnu mere friskhed end normal rosé. Smag den og bliv forført.

Harmonie de Gascogne, Domaine Pellehaut (Tør) 69,-
Dette er simpelthen en genial vin, som nærmest tigger om at blive nydt som aperitif eller som et glas i ”utide”, men som også vil være en glimrende ledsager til retter med pasta, grøntsager eller fjerkræ.

Château de Cayx Rosé (Tør) 100,-
En af de royale vine fra H.K.H. Prins Henriks vingård i Frankrig, er deres rosé. Frisk med lette aromaer af jordbær og hindbær med en udmærket syre, som balancerer vinen og giver den friskhed.

Rose Infinie, Côtes de Provence Rosé (Tør) 135,-
Denne flotte rosé er lavet af druerne grenache, syrah og lidt cinsalt. Den besidder en smuk, sart Litchi farve og duften er en blanding mellem citrusfrugter, skovjordbær og friske krydderurter. Smagen er herlig forfriskende, nærmest læskende og har en flot frisk frugtsyre samt stor aromakoncentration.