Vinpakke - Taylor's LBV + Historical Collection Reserve Tawny

624.00 kr
Udsolgt
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

3.0
1 anmeldelser
0
0
1
0
0
Har ind til videre kun smagt Taylor's LBV og er ikke synderlig imponeret. Ikke den store dybe og en anelse for tør i det.

Om produktet

Denne pakke giver dig det bedste fra begge verdener - en storslået tawny og eminent ruby, nemlig Taylor's Historical Collection Tawny og Taylor's LBV! 

 

Taylor’s limited edition Historical Collection er en tawny, der er strikket sammen af de bedste portvine fra Taylor’s store samling, og derefter lagret i 7 år på store egetræsfade.
Dyb teglstensrød farve og komplekse aromaer af figner, marcipan og flødekaramel samt et elegant strejf af læder og cigarkasse.
Smagen er forførende og blød med diskrete og velintegrerede tanniner.

Taylor’s LBV
Elegant LBV med dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter.
Den har fyldig og kompleks, men samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Lilla vine

Kraftig & frugtig
Vine med stor intensitet, frugtfylde og power. Vine som er mørke og meget modne i frugtbilledet. Server de kraftige og intense vine til rødt kød, kraftige simreretter eller BBQ. Lilla vine kommer ofte fra områder med meget sol og varme. Lilla hedvine serveres med blåskimmeloste eller chokoladedesserter.
Aromaer: Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, sød lakrids, sød tobak, kandiserede bær, kaffe, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder: Sydfrankrig, Spanien, Portugal, Ribera del Duero, Priorat, Syditalien, Californien, Argentina og Australien.
Druer & typer: Cabernet sauvignon, merlot, tempranillo, syrah, grenache, primitivo/zinfandel, negroamaro, carmenere og malbec.

Rosa vine

Frugtig & sød
Vine med en sødlig og moden frugtprofil. Vinene domineres af den sødme, der pakker vinen ind, og som gør den velegnet til desserter eller aperitif. Rosa vine kan komme fra hele verden, da det, der definerer dem, er deres restsukkerindhold. Rosa vine kan have flere farver, fordi de indikerer sukkerindholdet i vinen.
Aromaer: Honning, modne tropiske frugter og blomster.
Vinområder: Hele verden.
Druer & typer: Gewurztraminer, riesling og muscat.

Andre populære produkter