Ca' del Bosco

Ca' del Bosco

Ca' del Bosco blev grundlagt af Annamaria Clementi Zanella, men firmaets succes hænger i høj grad sammen med hendes søn Maurizio Zanellas arbejde, som er ligeså banebrydende for vinifikationsmetoderne i Franciacorta, som Angelo Gaja har været det i Piemonte. Maurizio har bl.a. indført "berry spa" hvor samtlige druer vaskes, så de får en så ren gæring som overhovedet muligt. Renlighed er lig større og mere intens smag. Samtlige propper gennemlyses, så propper med fejl/luftbobler og med for meget sort pigment (der kan relateres til TCA) frasorteres for at undgå fejl på vinen. Man har også indført anvendelsen af "flying tanks" hvor man ved hjælp af tyngdekraften flytter druemosten uden påvirkning fra pumper og anden mekanik.
Denne store ihærdighed, og evige søgen efter nye metoder, der kan forbedre det endelige produkt, er et af Ca'del Boscos adelsmærker. Man er heller ikke bange for at gå forrest og egne veje. Dette symboliseres fx ved et stort næsehorn, der hænger ned fra loftet på ejendommen og symboliserer, at man skal stræbe efter sine mål uden at se på begrænsningerne. Et næsehorn kender kun en vej, når det angriber - fremad. I dag råder Ca' del Bosco over 160 ha. med en gennemsnitlig alder på vinstokkene på ca. 20 år. Hvert markstykke håndteres, gæres og lagres særskilt.
Der eksperimenteres hele tiden med nye typer gær og lagringsmetoder. Ca' del Bosco kan også fremvise en imponerende kunstsamling, der er et must for kunstelskere. Kunst på væggene - kunst i glasset!

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
3
3
3

Ca' del Bosco

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Ca' del Bosco, Franciacorta, Cuvee Prestige
  Ca' del Bosco, Franciacorta, Cuvee Prestige
  Fra 308,00 kr
  Spar 27,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 335,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 308,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 5-6 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 5-6 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Ca' del Bosco, Franciacorta, Cuvee Prestige Rose
  Ca' del Bosco, Franciacorta, Cuvee Prestige Rose
  Fra 370,00 kr
  Spar 29,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 399,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 370,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 5-6 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 5-6 hverdage
  Indhent tilbud

Ca' del Bosco

4 varer

pr. side