Dr. Thanisch

Dr. Thanisch

Wwe. Dr. Thanisch Erben Müller-Burggraef med besiddelser i den verdensberømte ”Berncasteler Doctor”, er en af de mest berømte ejendomme i Moseldalen. Thanisch familiens tradition for at dyrke vin kan dateres mere end 350 år tilbage. Vinificering, lagring og tapning af firmaets vine foregår stadig i den 350 år gamle ”Berncasteler Doctor Cellar”, der giver ideelle betingelser med en konstant temperatur på 8 – 9 grader. 

Wwe. Dr. Thanisch Erben Müller-Burggraef ejer 12 ha. af de bedste vinmarker. 95% er beplantet med Riesling. Gennem de sidste år har virksomheden dristet sig til også at producere rødvin. I dag beplantes 5% derfor med Pinot Noir.

Gennem de sidste 5 år har virksomheden taget yderligere skridt til at forbedre kvaliteten: Omhyggelig beskæring af vinstokkene for at nedsætte høstudbyttet. Ingen brug af kunstgødning, ingen vanding, selektiv håndplukning over flere uger. Hver vinmark bliver høstet 3–4 gange, således at alle druer plukkes ved optimal modenhed. Gennemsnitligt høstudbytte er 5.500 l. pr. ha.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
5
1
3
4

Dr. Thanisch

5 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Dr. Thanisch, Bernkasteler Graben, Riesling Spätlese 2016
  Dr. Thanisch, Bernkasteler Graben, Riesling Spätlese 2016
  Fra 270,00 kr
  Spar 29,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 299,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 270,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 3-4 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 3-4 hverdage
  Indhent tilbud

Dr. Thanisch

5 varer

pr. side