Penfolds-vineriet som blev grundalgt i 1844 fremstillede i starten hedvine. Efterhånden som hjemmemarkedet i 1940'erne og 1950'erne begyndte at efterspørge bordvine frem for hedvine, omlagde man langsomt produktionen til den nye trend. Penfolds chief winemaker, Max Schubert, blev sendt på en studietur til Bordeaux, hvor han via sine besøg på slottene blev inspireret til at tage de franske teknikker med sig hjem for at implementere dem i det daglige arbejde hos Penfolds.
Dette skulle senere hen vise sig at lede til skabelsen af Grange - den mest præmierede rødvin i australsk vinhistorie.
Penfolds-vineriet som blev grundalgt i 1844 fremstillede i starten hedvine. Efterhånden som hjemmemarkedet i 1940'erne og 1950'erne begyndte at efterspørge bordvine frem for hedvine, omlagde man langsomt produktionen til den nye trend. Penfolds chief winemaker, Max Schubert, blev sendt på en studietur til Bordeaux, hvor han via sine besøg på slottene blev inspireret til at tage de franske teknikker med sig hjem for at implementere dem i det daglige arbejde hos Penfolds.
Dette skulle senere hen vise sig at lede til skabelsen af Grange - den mest præmierede rødvin i australsk vinhistorie.