Vina Ijalba

Vina Ijalba

Vina ljalba producerer spanske vine af en meget attraktiv kvalitet.

De første vinmarker blev plantet i 1975 i kommunen Villamediana de Iregua, tæt på Logroño og selve vineriet opført i 1991 af Dionisio Ruiz Ijalba. 

Dionisio er en velkendt forretningsmand som primært har ernæret sig ved handel med grus og sten fra diverse grusgrave han ejer. Dette er også grunden til han entré i vinbranchen.

Efter en grusgrav er færdig med at udtjene sin værnepligt, efterlader den en fattig jord som ikke kan bruges til meget – andet end f.eks. vindyrkning. Dette har ført til Vina Ijalba’s tilblivelse.  

De fattige jorde tvinger vinstokkene til at overleve og på denne vis er der tale om kvalitetsproduktion med det samme. Først solgte Dionisio druerne fra til kollegaer og kooperativer, men i 1991 byggede han sit eget topmoderne vineri og 2. generation indtrådte i vinforretningen.

I dag er Bodegaen organisk orienteret og arbejder med bærdygtig drift I såvel vineriet som på alle markerne. 

Bodegas Ijalba har en kapacitet på 1,25 mill. liter årligt og er indrettet med et topmoderne udstyr en konstruktion som giver en meget fordelagtig position. 

70% af druerne plukkes ved håndkraft og inddeles i parceller, så jordbundens forskelligheder kan bruges is sammensætningen af de forskellige cuveer. De 30% som maskinhøstes bruges til konkurrence dygtige prisfightere i verdensmarkedet.  

I dag er porteføljen af en meget attraktiv kvalitet og etiketterne let genkendelige. Alle vinene er en oplevelse værd.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1
1
1

Vina Ijalba

1 vare

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Vina Ijalba, Reserva 2012 MAGNUM 150 cl.
  Vina Ijalba, Reserva 2012 MAGNUM 150 cl.
  350,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Vina Ijalba

1 vare

pr. side