Glemt adgangskodeOpret bruger
  • Prisgaranti
  • Gratis forsendelse
  • Dag til dag levering
Vinsmagning
Pris
1 stk
4 stk

Vinsmagning

Her kan du købe forskellige vinsmagninger, som vi har udvalgt til vore kunder. Mangler du nogle temaer, så tøv ikke med at skrive til os på info@VildMedVin.dk

En vinsmagning indeholder naturligvis en masse god vin. Herudover modtager du også vinbeskrivelser af alle vinene, samt et smageskema til noter, point, priser og så videre.

Inviter 8-12 mennesker og køb en af VildMedVin's vinsmagninger. Det bliver med garanti en spændende, sjov, anderledes og hyggelig aften.

Du kan også bruge vinsmagningerne som en smagekasse, og finde ud af hvilke druer, lande, stil og så videre du sætter pris på.

Chile Vinsmagning
Smag 8 vine fra Chile, hvor i selvfølgelig skal smage Chiles nationaldrue Carmenere, samt et par andre de er gode til at lave vin på.

Vinsmagningen er
Australsk Vinsmagning
Italiensk Vinsmagning
Smag 8 vine fra forskellige betydningsfulde områder i Italien. Alle vinen er typiske for deres område, og du kommer her forbi Spumante fra Alto Adige, Barbaresco
Syrah/Shiraz Vinsmagning
Smag 9 Syrah/Shiraz vine fra hele verden. Smagningen indeholder både Syrah/Shiraz vine fra de "nye" lande, samt de originale fra Rhone området i Frankrig.
Pinot Noir Vinsmagning
Smag 8 Pinot Noir vine fra hele verden. Til denne smagning er der både Pinot Noir fra mange af de "nye" lande, som man kan smage op i mod den originale fra Bourgogne.
Kundeservice

Bag VildMedVin.dk står en af Danmarks største vinbutikker. I butikken står uddannet personale med stor viden om alt inden for rødvin og hvidvin! Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ikke finder den rødvin, hvidvin eller champagne du søger. Vi hjælper desuden gerne med vin til alle lejligheder.

 

 

VildMedVin ApS      |      Enghaven 5-7      |      + 45 77 34 21 64      |      info@vildmedvin.dk  
0