category label Øko

Weinberghof Fritsch, Rose vom Zweigelt Wagram 2020

119.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Saftig og frisk, men samtidig uimodståelig blød og let at gå til. En rosé i den lyse og lette ende af spektret, der dog oser af modne sommerfrugter og forfører med sin lettere cremede tekstur. Smuk lys koralfarvet kant, med noter af vilde jordbær, kirsebær, røde æbler, mandarinskal og guava. Vinen danser i munden, med en kerne af saftig frugt, ledsaget af røde roser, kirsebærsten og en snert af ingefær. En sprød og læskende eftersmag, hvor syren prikker de helt rigtige steder på tungen. Den oplagte aperitif-vin, der dog ligeledes passer perfekt til lette skaldyrsretter eller sensommersalater med friske bær.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter