category label Øko

Weingut Gysler, Funkenflug Spätburgunder 2021

165.00 kr
Delivery Gratis levering
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Blåbær, jordbær, hindbær og ribs går ofte igen i omtaler af denne vin. Skovbund og vandmelon høres også. Den er friskfrugtig, syrespillende og "seriøs" i den forstand, at den er fast bygget og har solid frugt i smagen, uden det bliver til tyngde. Hvis "Funkenflug" / flyvende gnister giver associationer til bålfad eller grill, er det ikke så tosset. Den kan skræve over udfordringerne i en blandet grillmenu. 11,5% alkohol, kun 3,2 g. restsukker / l. og 7 g. frisk vinsyre. Lagret i ståltank og ikke klaret eller filtreret inden tapning. Biodynamisk, vegansk og med skruelåg.

Pink vine

Let & frugtig
Vine som er frugtige og letdrikkelige med en frisk syre. Pink vine har et feminint og elegant udtryk. Frugtprofilen er domineret af røde bær og eventuelle indslag fra fadlagring. Server til kraftige vegetariske retter, fjerkræ eller svinekød. Pink vine kommer fra områder med moderat til køligt klima.
Aromaer: Jordbær, kirsebær, hindbær, rabarber, moreller, lakrids, vanilje og kokos.
Vinområder: Piemonte, Veneto, Toscana, Sicilien, Tyskland, Alsace, Loire, Sydafrika, Chile, Californien, Australien og New Zealand.
Druer & typer: Pinot noir, barbera, grenache, valpolicella og sangiovese.

Andre populære produkter