Windspiel Premium Dry Gin

425.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Windspiel Premium Dry Gin

Windspiel Premium Dry Gin

Vores vurdering

Kartofler, der er specielt dyrket til formålet af firmaet Eifelion, bruges til at lave deres gin. Den rå alkohol, der er destilleret fra kartoflerne, danner grundlaget for Windspel Premium Dry Gin. Kombineret med klassiske enebær, lavendel og koriander gin afgives den klassiske ginaroma med en delikat mildhed. Der er en helt unik og fremragende gin, som bare skal smages.

Om produktet

Windspiel brandet blev lanceret i august 2014. Det tilhører firmaet Eifelion GmbH og fokuserer på produkter i segmentet for folk med lidt højere livsstil. Windspiel produktporteføljen omfatter i øjeblikket Windspiel Premium Dry Gin, Windspiel Tonic Water og Windspiel Premium Gin Trøfler.

Udviklingsholdet fra Eifel brugte et helt år på at perfektionere produkterne i porteføljen. Alle produkterne stammer fra den vulkanske Eifel-region.

Kartofler, der er specielt dyrket til formålet af firmaet Eifelion, bruges til at lave deres gin. Den rå alkohol, der er destilleret fra kartoflerne, danner grundlaget for Windspel Premium Dry Gin.

Kombineret med klassiske enebær, lavendel og koriander gin afgives den klassiske ginaroma med en delikat mildhed. Der er en helt unik og fremragende gin, som bare skal smages.

Anbefalinger