Spar
20.00 kr

Le Grand Sommet, Sauvignon Blanc 2020

69.00 kr
Før 89.00 kr
Levering 7-8 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Anmeldelser

5.0
1 anmeldelser
1
0
0
0
0

Om produktet

Let, elegant og halvtør med en stil der minder om vinene fra Loire – med noter af abrikos, ferskentoner og et snert af honning. Tidligere var Gasgogne kendt for sine vine fremstillet på Ugni Blanc – en neutral vin der anvendes til destillering af Cognac. Det har vist sig, at Sauvignon Blanc-druen trives fantastisk godt i Gasgogne, hvor jorden er ler-og sandholdig og ligger ovenpå en lag kalk. Le Grand Sommet er et bevis på dette. Gode sunde druer kombineret med moderne kælderteknik, hvor druemosten og drueskindet ligger sammen nedkølet i kort tid, giver vine med en spændende karakter. Le Grand Sommet, Sauvignon Blanc har alle de karakteregenskaber en god Sauvignon Blanc skal have. En lys strågul farve, intens bouquet af stikkelsbær og nyslået græs.

Grønne vine

Frisk & aromatisk
Vine med stor friskhed og sprød syre, som suppleres af et tydeligt aromabillede. Vinene er lette, saftige og fungerer godt til lette retter med fisk, skaldyr og vegetariske alternativer. Grønne vine kommer typisk fra kølige vinområder.
Aromaer: Æbler, pærer, melon, kvæde, passionsfrugt, stikkelsbær, blomster, græs, hvide ferskner, hvid peber, lime, citron og mineraler.
Vinområder: Tyskland, Norditalien, Alsace, Loire, Chablis, Rias Baixas, Vinho Verde, Østrig og Chile.
Druer & typer: Riesling, sauvignon blanc, albariño, pinot grigio, pinot blanc, sylvaner, grüner veltliner, chenin blanc (loire) og torrontes.

Andre populære produkter