Yarrabank, Cuvee 2013

Fra 299.00 kr
v/1 stk: 398.00 kr
v/2 stk: 299.00 kr
Levering 1-2 dage
Delivery Gratis fragt*
Day to day delivery Dag til dag levering
price guarantee Prisgaranti

Om produktet

Siden 1996 har et samarbejde mellem Yering Station og Champagne-producenten Veuve A. Devaux givet anledning til eksemplariske "sparkling wines". Her flettes århundreders fransk erfaring på vellykket vis sammen med australiernes mere moderne og tekniske praksis, og Yarrabank Cuvée står som et stilistisk fejlfrit patchwork af de to verdener.

Som i Champagne, hvor de højest værdisatte druetyper hedder Chardonnay og Pinot Noir, således også i Upper Yarra Valley. Her fra områdets efter den traditionelle metode, der indebærer førstegæring i ståltanke efterfulgt af intet mindre end fem års lagring med gærresterne fra andengæringen i flasken før degogering. Som vintage-champagne, når det er bedst - sagt på australsk!

53% Chardoonnay + 47% Pinot Noir Med blot 4g restsukker er vinen tør og udviser en kompleks aroma af friske æbler, citrusfrugter, fersken og appelsinskal, der både krydres af kiks og surdej fra den lange lagring. Tungen mødes straks af en fin men livlig og delikat mousse og en saftig frugtsyre. Alligevel er fornemmelsen på ganen frem for alt cremet, fyldig og dejligt langlivet.

Nyd Yarrabank Cuvée til den helt særlige anledning, der meget gerne må byde på ledsagelse af skaldyr, fisk eller lysere kødretter, hvortil både vinens dybde, kompleksitet med lethed kan stå distancen!

Orange vine

Fed & fyldig
Vine med en blød og cremet mundfølelse og overdådig stil, hvor syren er lav og friskheden sekundær. Fed, cremet, vulgær, tropisk og moden i stilen. Server vinene til fiske- og fjerkræretter med fløde/smørbaserede saucer. Orange vine kommer typisk fra vinområder med meget sol og varme.
Aromaer: Ananas, mango, banan, ferskner, mandariner, gule æbler, citroner, majs, vanilje, kokos, smør og yoghurt.
Vinområder: Californien, Australien, Syditalien og Spanien.
Druer & typer: Chardonnay, malvasia og viognier.

Andre populære produkter