4.7
af 3 anmeldelser

Doorly's 14 års Barbados

599.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.
4.7
af 3 anmeldelser

Doorly's 14 års Barbados

4.7
af 3 anmeldelser

Doorly's 14 års Barbados

Om produktet

Martin Doorly er den oprindelige grundlægger af Doorlys rom på Barbados. I 1992 blev brandet købt af Richard Seale fra Foursquare som føre Doorly traditionen videre. Foursquare destilleriet på Barbados er omkring 350 år gammelt. På trods af den lange historie har man hos Foursquare både formået at holde fast i de stolte traditioner som er forbundet med produktion af rom, men de har også formået at følge med tiden. Dette betyder bla. at destilleriet er erklæret 100% co2 neutralt, som et af de eneste i verden hidtil.

Doorlys 14 års er en 100% tropisk lagret rom, som har lagret i 14 fulde år. Dvs. der ikke er tale om Solera lagring. 14 års tropisk lagring er lang enorm lang tid for en rom hvis man er i tvivl. Det skyldes primært den høje fordampning der er i det tropiske klima. 

Doorlys 14 er lagret i en kombination af ex. bourbon fade samt ex. madeira fade. Den er tilsat 0 gr. sukker. Alligevel fornemmes en let sødme i smagen hvilket kan skyldes de sødmefulde associationer man får af de behagelige nuancer af vanilje, tropisk frugt, appelsinskal og flødekaramel.

Anmeldelser

4.7 af 3 anmeldelser

Anbefalinger