Om os

VildMedvin er langt mere end bare end vinbutik - det er en følelse. Følelsen af at være ‘vild’ med god vin, med specialøl, med slik i topkvalitet og unikke flasker spiritus. Vi tror på at den oplevelse, service og personlige vejledning du får hos din lokale vinhandler, også kan gælde når du bestiller online. Så uanset om du foretrækker at besøge en af vores butikker eller helst bestiller online - kan du forvente et serviceniveau og en faglighed som rammer lige dér hvor du har brug for den. 

Således har vi, ud af vores kærlighed til vin, skabt en butik og fyldt den med alle de produkter vi selv bedst kan lide. Hver eneste flaske vin, øl og specialitet er håndplukket af os selv og prissat sådan at du ALTID får landets laveste pris - men aldrig på bekostning af den gode oplevelse. For når du bestiller hos VildMedVin kan du forvente personlig vejledning og rådgivning - uanset hvor meget du selv ved om vin. 

Prisgaranti
Du handler altid til den bedste pris. Det betyder, at skulle du finde samme vare billigere et andet sted i Danmark - så matcher vi prisen.


Gratis levering
Ingen overraskelser, her får du får gratis levering på alle dine bestillinger.


Dag til dag levering
Bestiller du før kl. 14:00 på hverdage sender vi din pakke afsted samme dag.


Kvalitetsgaranti 
VildMedVin giver kvalitetsgaranti på alle produkter. Så er du sikret fuld tilfredshed eller pengene retur.