Om VildMedVin

Om VildMedVin

VildMedvin er langt mere end bare en vinbutik - det er en følelse. Følelsen af at være ‘vild’ med god vin, med specialøl, med slik i topkvalitet og unikke flasker spiritus. Vi tror på at den type nærvær, service og personlige vejledning, du får hos din lokale vinhandler - også skal mærkes når du bestiller online. Så uanset om du foretrækker at besøge en af butikkerne eller helst bestiller online - kan du forvente et serviceniveau og en faglighed som rammer lige dér hvor du har brug for den.
Naturligvis til landets laveste pris, både online og i alle butikker.

Den vilde historie

Det hele startede i 2007, da barndomsvennerne; vin-købmanden Peter Pedersen og den tidligere håndboldspiller, Thomas Pedersen - købte butikken ‘Vinoteket’ i Enghaven. Idéen var at samle vin fra landets store indkøbskæder under et tag. Projektet tog fart og snart havde butikken udvidet med en webshop og et nyt stort lager.

I dag findes der VildMedVin butikker over hele landet, og fra hovedkontoret i Holstebro driver Peter og Thomas stadig både webshop og kædens første butik.

Det vildeste team

Fra at være en enkelt vinbutik - til i dag at være en kæde af fysiske butikker, samt en af landets største webshops med vin - har VildMedVin udviklet sig til en arbejdsplads med mange opgaver og kompetencer. Vi er først og fremmest båret af passionerede vinfolk, som sikrer de bedste varer på hylderne - mens tech, lager og markedsføring, støtter op om vores fælles projekt; At levere det du skal bruge til gode oplevelser.

De vilde butikker og hjemmesiden

Når du handler i en VildMedVin -butik, er du samtidig med til at støtte en sammenslutning af lokale vinbutikker, rundt om i Danmark. Vi deler lager, administration og indkøb, men stemningen og sortimentet er unik i hver butik.

Det samme gælder når du handler online - vi har en fælles webshop, men det er stadig din lokale vinmand du handler med.

Landets vildeste HoReCa-løsning

Du finder vin fra VildMedVins sortiment på flere restauranter og vinbarer landet over - vi er nemlig så heldige at samarbejde med mange dygtige restauratører som har øje for god kvalitet til fair priser.

Skal din restauration også have landets bedste HoReCa-løsning? - den er kun en email eller et opkald væk.

Peter@vildmedvin.dk

31 26 84 96

Din vildeste drøm - Bliv franchisetager

Som franchisetager hos VildMedVin får du de bedste betingelser for at udleve din drøm om egen vinbutik. Uanset om du allerede har en vinbutik eller om du påtænker at åbne én - så kan vi tilbyde dig landets bedste vilkår, seriøs sparring med et professionelt team og et stærkt brand i ryggen.

Hør mere om mulighederne for at blive franchisetager hos VildMedVin

info@vildmedvin.dk

77 34 21 64