Om os

Hos VildMedVin er vi drevet af en grundlæggende kærlighed og passion for vin og spiritus samt godt købmandsskab. Vi har et stort sortiment af kvalitets vin, spiritus og chokolade, som vi sender til dig med gratis dag-til-dag levering, så du hurtigt kan få slukket tørsten.

Gratis og hurtig levering i hele landet
Fragten på alle ordrer er GRATIS ved levering til pakkeboks og bestiller du for mere end kr. 499 er alle leveringsformer gratis! Vi har dag-til-dag levering over hele kongeriget, men hvis du først skal bruge vinen om en måned, kan du allerede nu bestille det til levering på den ønskede dato.

Prisgaranti - din garanti for en fair pris
Vores vine har generelt attraktive priser, men skulle du alligevel finde et bedre tilbud, så tøv ikke med at kontakte os, da vi også har prisgaranti.

Vi pakker også ind
Skal du købe en vingave? Vi pakker vinen flot ind og vedlægger gerne en personlig hilsen, hvis du vil have et par ord med til gavens modtager.

Rådgivning
Vi står altid klar til at rådgive dig, hvad enten det gælder valget af vine til weekendens middagsmenu, gode tilbud på din ordre eller bare hjælp til at finde en vin, der passer til din smag. Du kan skrive til os på info@vildmedvin.dk eller kontakte os på telefonnummer 77 34 21 64.