Om os

Hos VildMedVin er vi drevet af en grundlæggende kærlighed og passion for vin og spiritus samt godt købmandsskab. Vi har et stort sortiment af kvalitets vin, spiritus og chokolade, som vi sender til dig med gratis dag-til-dag levering, så du hurtigt kan få slukket tørsten.

Gratis og hurtig levering i hele landet
Hos VildMedVin tror vi på gratis levering - derfor kan du altid få gratis levering på dine ordre.
På ordrer under 349 kr til pakkeshop er der et håndteringsgebyr på 25 kr. Mange små pakker er nemlig dårligere for miljøet ifm. transport og tager længere for vores lager at håndtere.
Bestiller du for mere end 499,- er det muligt at få leveret gratis til privat- eller erhvervsadresse. Der er ingen andre omkostninger eller gebyrer, når du handler hos VildMedVin.
Vi har dag-til-dag levering over hele kongeriget, men hvis du først skal bruge vinen om en måned, kan du allerede nu bestille det til levering på den ønskede dato.

Prisgaranti - din garanti for en fair pris
Vores vine har generelt attraktive priser, men skulle du alligevel finde et bedre tilbud, så tøv ikke med at kontakte os, da vi også har prisgaranti.

Vi pakker også ind
Skal du købe en vingave? Vi pakker vinen flot ind og vedlægger gerne en personlig hilsen, hvis du vil have et par ord med til gavens modtager.

Rådgivning
Vi står altid klar til at rådgive dig, hvad enten det gælder valget af vine til weekendens middagsmenu, gode tilbud på din ordre eller bare hjælp til at finde en vin, der passer til din smag. Du kan skrive til os på info@vildmedvin.dk eller kontakte os på telefonnummer +45 77 34 21 64.