Fragt & Levering

VildMedVin tilbyder dag-til-dag levering på hverdage, såfremt din bestilling er placeret før kl 14:00 og de bestilte produkter er på lager. Du kan altid se den forventede leveringstid på produkterne inden du bestiller. 
For levering til Bornholm og mindre øer må påregnes en ekstra dag i fht. den oplyste levering. 

I checkout kan du frit vælge leveringsdag - hvis du eksempelvis ønsker at udskyde leveringen i et par dage. 

Alle forsendelser er forsvarligt indpakket i godkendt emballage. Når det er muligt, genbruger vi originale papkasser. Bemærk at hvis du bestiller et produkt som leveres i trækasse, er dette ikke muligt til pakkeshop.

Leveringsmetoder og -omkostninger

Du vælger selv, hvordan du ønsker at modtage din bestilling.

AFHENTNING I BUTIK 
Det er gratis at bestille med levering til en VildMedVin butik. Se de aktuelle valgmuligheder for butikker i checkout.

Når din bestilling er klar til afhentning, vil du modtage en SMS fra den pågældende butik. 

Såfremt din bestilling ikke er afhentet inden for 30 dage efter ønsket leveringsdato, vil pakken blive sendt retur og du vil blive krediteret det fulde beløb.

PAKKESHOP 
Levering til pakkeshop er gratis for bestillinger over 399 kr.
Mange små pakker tager ekstra tid at håndtere og er ligeledes en ekstra belastning for miljøet - derfor tager vi et håndteringsgebyr på 29 kr. ved bestillinger under 399 kr. 

Når du bestillinger med levering til pakkeshop vælger du selv hvor du vil hente din pakke og får en SMS når pakken er klar til afhentning. 

Såfremt du ikke afhenter produktet i pakkeshop, vil pakken blive sendt retur til VildMedVin og du vil blive krediteret det fulde beløb. Dette er normalt 7 dage efter den ønskede leveringsdato medmindre andet er oplyst i forbindelse med købet. 

ERHVERVSLEVERING
Levering til erhvervsadresser er gratis for bestillinger over 499 kr. På bestillinger under 499 kr. koster erhvervslevering 49 kr. Bemærk at der skal være nogen til stede på adressen for at kvittere for modtagelse. 
Bliver pakken ikke modtaget korrekt sendes den retur og du krediteres det fulde beløb.

PRIVATLEVERING
Alle bestillinger over 499 kr. leveres gratis på din hjemmeadresse. Bestillinger under 499 kr. koster 49 kr. at få leveret. 
Kan pakken ikke leveres efter dine anvisninger, sendes den retur og du krediteres det fulde beløb.