VildMedVin Odense

Find os

VildMedVin Odense
Slotsgade 21 C-D
5000 Odense

Find vej her

Åbningstider

Mandag - Torsdag: 10.00 - 17.30

Fredag: 10.00 - 18.00

Lørdag: 10.00 - 14.00

Tel: +45 65 91 99 33

Email: Odense@vildmedvin.dk

Lidt om butikken

Næsten 30 år som vinforretning og med samme lokation i hjertet af Odense er der gået, før vi blev en del af VildMedVin-familien. Valget om at blive en del af noget større var helt naturligt for os, da det åbner mange nye og spændende døre. Vi bestræber os altid på at have et meget interessant og varieret sortiment, så vi har til de helt almindelige hverdage, de store fester og til de rigtig nørdede aftener, og det er netop her, at VildMedVin er med til at gøre butikken stærkere end nogensinde før!

I butikken møder du Sebastian, Nikolaj og Erik. Fælles for os alle er, at vi brænder for faget og at vi hver dag ønsker at yde den bedste service overfor vores kunder. Vinmæssigt har vi en bred smag, hvilket også afspejler sig i vores sortiment, men kærligheden er klart størst i det franske, italienske og tyske, hvor Bourgogne, Champagne, Rhône, Toscana og Piemonte er at foretrække. Passionen for faget gør også, at vi elsker at holde smagninger. Så hvis du har et ønske om at få afholdt en smagning for et hold gode venner eller kolleger så tøv ikke med at kontakte os. Vi holder også offentlige smagninger, så hvis du ikke kan samle nok folk til en privat smagning, kan vi varmt anbefale at købe billet til en af dem, som vi afholder i løbet af hele året. Vi er også så heldige, at vi har vores egne parkeringspladser, der ligger lige på bagsiden af butikken, så du ikke skal parkere alt for langt væk – og vi hjælper dig meget gerne ud i bilen med dine varer. Hvis du ikke selv har mulighed for at kigge forbi butikken tilbyder vi også udbringning inden for Odenses grænser. Her leverer vi både ud til private men i høj grad også ud til diverse firmaer beliggende i byen.

Uanset hvad, så er vi altid klar til at hjælpe på bedste vis til både private og erhverv – vi glæder os til at byde dig velkommen i Vildmedvin Odense!