VildMedVin Rønde

VildMedVin Rønde

Find os

VildMedVin
Hovedgaden 6C
8410 Rønde

Find vej her

Åbningstider

Tirsdag - Onsdag: 12.00 - 17.30

Torsdag: 09.30 - 17:30

Fredag: 09.30 - 18:00

Lørdag: 09.30 - 14.00

Tel: +45 29 29 09 12

Email: ronde@vildmedvin.dk

Lidt om butikken

På byens hyggelige hovedgade ligger VildMedVin Rønde. En lille, men velassorteret butik, hvor du til dagligt kan møde Natalia. Hun har gennem flere år drevet byens lokale vinhandel med stor faglighed og et sprudlende humør, der møder alle, som besøger butikken. Vores ambition er at give dig en god og inspirerende oplevelse - uanset om du er på udkig efter en gave, skal sammensætte en vinemenu - eller bare leder efter et godt tilbud. 

Hos VildMedVin Rønde tilbyder vi ‘Prismatch’ på alle produkter - så er du sikker på at varen ikke findes billigere et andet sted - og ja, det gælder naturligvis også online. At handle i sin lokale specialbutik behøver nemlig ikke være dyrt - selvom servicen er i top og sortimentet både stort og varieret. 

Som medlem af vores kundeklub; Klub VildMedVin, optjener både nye og loyale kunder 5% i bonus på alle køb. Så hver gang du handler, sparer du sammen til nye rabatter, Medlemmer får desuden unikke deals og tilbud - direkte i indbakken. Og så får de 5 point hvor hvert produkt du anmelder på vores hjemmeside. Se, det er da fordele som er værd at smage på. 

Vi ligger lige ved siden af Bog & idé i Rønde. Og det bedste er, at du kan komme til vores butik gennem bogafdelingen - eller fra Hovedgaden. Vi er her for at byde dig velkommen, uanset hvilken vej du vælger.