Louis Roque, Vieille Prune

429.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Louis Roque, Vieille Prune

Louis Roque, Vieille Prune

Vores vurdering

La Vieille Prune har en smuk ravfarve og den er særdeles smagfuld. Lagringen på egetræsfade har bidraget med mange dejlige smagsnuancer og afslutningsvis mødes man af en sand bombe af frugtrige blommearomaer.

La Vieille Prune kan nydes ved stuetemperatur og den er perfekt
som afslutning på en god middag.

Om produktet

Op til slutningen af det 19. århundrede havde medlemmer af Roque familien været destillatører, fra far til søn. Men i 1905 besluttede Louis, som var tredje generation, at gå sine egne veje. Han grundlagde sit eget destilleri i byen Souillac. Efter kort tid blev den unge mand særdeles anerkendt for sin fremstilling af brandy. Han destillerede alt lige fra pærer til blommer, som han købte fra de lokale frugtavlere. Destillaterne blev lagret på egetræsfade og Louis fulgte nøje med i lagringsprocessen og han var en sand mester hvad angik blending af sine brandy’er.

Louis’ datter overtog firmaet efter sin fars død og frem til hendes
sidste dage videreførte hun firmaet med respekt for hans
vision og principper. Den know how, som er blevet videreført
i generationer, har sikret firmaets overlevelse og det ledes på
fornemmeste vis i dag af Louis’ barnebarn.

La Vieille Prune er baseret på særligt udvalgte blommesorter, og det unikke blend er stadig en familiehemmelighed, efter fem generationer. Hver flaske, som bliver fremstillet, er forsynet med en kortprop, som forsejles med voks og til sidst etiketteret per håndkraft. La Vieille Prune fra Louis Roque er ”kejserinden” blandt blomme brandy’er. Den findes i enhver gourmet restaurant i Frankrig og ikke uden grund.

La Vieille Prune har en smuk ravfarve og den er særdeles smagfuld. Lagringen på egetræsfade har bidraget med mange dejlige smagsnuancer og afslutningsvis mødes man af en sand bombe af frugtrige blommearomaer.

La Vieille Prune kan nydes ved stuetemperatur og den er perfekt
som afslutning på en god middag.

Anbefalinger