Mocali, Brunello di Montalcino 2016 - 37,5 cl

195.00 kr.
Bliv medlem
Optjen 5% i rabatpoint på dine køb.

Mocali, Brunello di Montalcino 2016 - 37,5 cl

Mocali, Brunello di Montalcino 2016 - 37,5 cl

Vores vurdering

Mocalis Brunello di Montalcino er et smukt eksempel på en klassisk elegant og finessefuld Brunello. Tidligere brugte man små fade, men er i nyere tid gået over til store fade for, at undgå en overbarriquering af vinene. Det resulterer i en meget flot, floral karakter der byder på mindelser om rosenblade, kirsebær og skovbund.

Det er afgjort en moderne fortolkning af Brunello, men stadig med den klassiske profil, der gør vinen så populær. Balancen er flot afstemt mellem syre, frugt og tannin. Som udgangspunkt er syren og tanninen altid høj i Brunello, men her er det smukt forenet med den elegante frugt. Det er en udpræget madvin, som nyder selskab af de fineste retter.

Om produktet

Mocalis Brunello di Montalcino er et smukt eksempel på en klassisk elegant og finessefuld Brunello. Tidligere brugte man små fade, men er i nyere tid gået over til store fade for, at undgå en overbarriquering af vinene. Det resulterer i en meget flot, floral karakter der byder på mindelser om rosenblade, kirsebær og skovbund.

Det er afgjort en moderne fortolkning af Brunello, men stadig med den klassiske profil, der gør vinen så populær. Balancen er flot afstemt mellem syre, frugt og tannin. Som udgangspunkt er syren og tanninen altid høj i Brunello, men her er det smukt forenet med den elegante frugt. Det er en udpræget madvin, som nyder selskab af de fineste retter.

Serveringsforslag

Mørkt kød
Mild ost
Vildt

Anbefalinger

Brune vine

Kompleks & intens
Vine med stor intensitet, dybde og kompleksitet. Vinene har mange lag i deres aromabillede og en kombination af kraft og kompleksitet, der er opnået grundet alder eller lagringstid på fade. Server til kraftige retter med oksekød, lam eller svin. Brune vine kommer fra hele verden og er ofte de ypperste, som vinproducenterne kan præstere. Brune hedvine gør sig godt til ostebordet eller kraftige desserter.
Aromaer Solbær, brombær, sorte kirsebær, blommer, blåbær, peber, tobak, kaffe, skovbund, stald, blod, røg, chokolade, vanilje og kokos.
Vinområder Bordeaux, Sydrhône, Nordrhône, Rioja, Ribera del Duero, Amarone, Australien og Californien.
Druer & typer Syrah, Cabernet sauvignon, Merlot, Cabernet franc og Tempranillo.