Lervig Aktiebryggeri

Lervig Aktiebryggeri

Lervig Aktiebryggeri er et norsk bryggeri som har eksisteret siden 2003 og ligger i Stavanger. I 2010 tog Mike Murphy, som før arbejdede hos Gourmetbryggeriet, dertil, og siden er vi begyndt at se mere til deres øl her hjemme.
Bryggeriet har et kompakt og moderne produktionsanlæg med et højt produktions kapacitet.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Lervig Aktiebryggeri

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Lervig, Lucky Jack Grapefruit
  Lervig, Lucky Jack Grapefruit

  Vores flagskib øl Lucky Jack får et spark i rækken med mere frugt, vi tilføjede simpelthen grapefrugtskræl og pink grapefrugtsaft til sommer-øludgaven. Lette mere rosa, lidt surere, meget mere frugtagtig og frisk! Ufiltreret og tilgængelig hele året!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  4,70%
  28,00 kr
 2. Lervig, Perler for Svin
  Lervig, Perler for Svin

  Denne IPA er fyldt med Azzaca, Mosaic og Simcoe humle. Den har en meget saftig og frugtrig aroma til at komplementere den komplekse smag. Den omfattende proces med tørhumle og fermentering sikrer, at denne øl har den mest fantastiske saftighed. Smagen er tropisk med toner af mango og litchi og en eftersmag af stenfrugter.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  6,30%
  36,00 kr
 3. Lervig, Tasty Juice
  Lervig, Tasty Juice

  99/100 point på Ratebeer

  Vi blev inspireret efter en rejse til Boston og hoppede derefter på ”juicy-brand-vogn”. Da vi først prøvede en ”juice” spurgte vi, om den var ok, indtil vi fandt ud af, at sådan skulle produktet være.
  De største problemer for disse øl er, at de skal sælges hurtigt! Drik straks - det handler om friskhed. Medmindre du arbejder på et bryggeri, kan du smage hvordan en humlet IPA, der er taget lige ud af gæringstanken smager. Køb ikke dette medmindre du planlægger at drikke det meget snart! Vi har dette produkt på dåse for at bevare sin humlet kvalitet bedre ....

  Ville købe igen?
  Alkohol
  6,00%
  55,00 kr
 4. Lervig, Supersonic
  Lervig, Supersonic

  99/100 point på Ratebeer


  Mere end dobbelt humlet citra DIPA
  Vi elsker saftige IPA'er i disse dage, og det gør vores kunder tilsyneladende også. Vi ønskede at gøre den større, så vi tilføjede en ordentlig portion citra humle - vi inkluderede også simcoe, amerillo og enigma, men hovedhumlen er citra. Vi har gjort det simpelt med hensyn til malte for at gøre denne let drikkelig. Velegnet til grillet ananas, honningglaseret kylling og søde chilirejser.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  8,50%
  69,00 kr

Lervig Aktiebryggeri

4 varer

pr. side