Liverpool Gin

Liverpool Gin

Destilleret kun et stenkast fra det kendte Bankhall Destillery i Liverpool bliver serien af Liverpool Gin til. Alle ingredienserne som anvendes til produktionen er økologisk. Serien er krystalklar og ren i sit udtryk med en stor krop og intensitet. Alle flasker er prydet af den velkendte "liver Bird" som de fleste kender fra byens fodbold stolthed, Liverpool FC.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Liverpool Gin

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Liverpool Gin 43% 70 cl. UA
  Liverpool Gin 43% 70 cl. UA

  Liverpool Gin er høj aromatisk og klassisk i sit udryk. Det er således citrus og enebær aromaer som dominere, men man fornemmer også en anelse korn i både duft og smag. Udover Citrus og enebær er der bla. anvendt koriander og angelica rod som begge kan fornemmes sekundært i aromaprofilen.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  415,00 kr
 2. Liverpool Gin Valencia Orange 46% 70 cl. UA
  Liverpool Gin Valencia Orange 46% 70 cl. UA

  Liverpool Orange gin er lavet på helt samme base som den almindelige Liverpool gin. Her er dog tilføjet solmodne Appelsiner fra Valencia. Det beyder at smagsprofilen er mere præget af citrus og appelsin, dog med respekt for de andre botanicals som bidrager til en kompleks og balanceret smagsoplevelse.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  46,00%
  415,00 kr
 3. Liverpool Gin Rose petal 43% 70 cl.
  Liverpool Gin Rose petal 43% 70 cl.

  Udover Rosenblade er de resterende Botanicals i Liverpool Rose petal gin holdt hemmelige. Ginnen er domineret af enebær og har samtidig en parfumeret duft og smag af roser. En anderledes men særdeles spændende gin som kan anvendes i både en klassisk Gin&tonic eller serveres sammen med Prosecco og lidt limejuice i et champagne glas.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  415,00 kr
 4. Liverpool Rum 43% 70 cl. UA
  Liverpool Rum 43% 70 cl. UA

  Liverpool Rum er destilleret på melasse fra Trinidad. Rommen er lagret på ex. bourbonfade i 16 år. Duften og smagen er præget af brun sukker, banan, og tropisk frugt.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  549,00 kr

Liverpool Gin

4 varer

pr. side