Ron Barcelo

Ron Barcelo

I december 1492 plantede den spanske admiral Christoffer Columbus første gang sin fod på en skøn caribisk ø, som han navngav Hispaniola. Allerede året efter vendte han tilbage, og denne gang medbragte han sukkerrør, med tanken om at de måtte trives i dette klima. Denne tanke skulle vise sig rigtig.

Den Dominikanske Republik optog 2/3 af Hispaniola. Hovedstaden Santo Domingo er i dag hjemsted for den stolte, gamle romproducent Ron Barceló, der blev stiftet af den unge, mallorcinske ildsjæl, Julian Barceló, i 1929-30. Ron Barceló blev hurtig synonym med den bedste lokale rom og den hurtigst voksende virksomhed på øen. 

Ron Barceló Añejo så lyset første gang i 1970 i den unikke patenterede ravfarvede flaske ”Pitufita”. Derfra så Ron Barceló sig ikke tilbage. I 1980 præsenteredes Ron Barceló Imperial som af det ansete Beverage Test Institute of Chicago høstede roser som den bedste rom i verden og ovenikøbet med den højeste score nogensinde i instituttets historie
(97/100)

Selve produktionen foregår i provinsen San Pedro de Macorís, der med en gennemsnitstemperatur på 30 og en luftfugtighed på 90% har de perfekte betingelser for at modne rom. Det foregår naturligvis efter alle kunstens regler på de fineste amerikanske egetræsfade. 1 års lagring her svarer til 4 år under køligere forhold.

Ron Barceló er en højkvalitetsrom med alle de klassiske dyder og er blevet tildelt et utal af guldmedaljer og andre hædersbevisninger ved internationale
spiritussymposier. Ron Barceló, er blandt Den Dominikanske Republiks største og mest prestigiøse virksomheder og eksporterer størstedelen af sin produktion til 50 lande verden over.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Få et uforpligtende tilbud

Danmarks største kvalitets sortiment med prisganti!

Alligevel er det ofte muligt at lave endnu skarpere priser, hvis du som kunde kan aftage større mængder af gangen.

Kontakt os på tel 77 34 21 64 eller send din forespørgsel til: info@vildmedvin.dk

Så hører du snarest fra Peter Pedersen eller Emil Ravn Nielsen

DENNE VARE HAR PRISGARANTI


Du er derfor sikker på at få Danmarks billigeste 1 stk pris inkl levering!!


Sådan virker det:
Såfremt du finder denne vare billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen, inden du handler hos os - ligesom vi tilbagebetaler differencen i op til 7 dage på allerede købte varer.

Hvis du mod forventning finder denne vare billigere efter dit køb, så kontakt VildMedVin på info@vildmedvin.dk

Regler:
- Det er altid 1 stk prisen inkl vores billigst mulige levering som prisgarantien omfatter
- Det skal være en dansk webshop med dansk CVR-nummer
- Prisgarantien gælder udelukkende varer omfattet af danske regler for told, moms og forbrugerbeskyttelse
- Varen skal kunne købes online og leveres indenfor max 3 dage fra anden dansk webshop (vi forebeholder os retten til at forsøge at købe af varen, således vi er sikre på alle ovenstående regler overholdes)

Henvendelser behandles altid hurtigst muligt - kontakt VildMedVin på info@vildmedvin.dk