Ron Barcelo

Ron Barcelo

I december 1492 plantede den spanske admiral Christoffer Columbus første gang sin fod på en skøn caribisk ø, som han navngav Hispaniola. Allerede året efter vendte han tilbage, og denne gang medbragte han sukkerrør, med tanken om at de måtte trives i dette klima. Denne tanke skulle vise sig rigtig.

Den Dominikanske Republik optog 2/3 af Hispaniola. Hovedstaden Santo Domingo er i dag hjemsted for den stolte, gamle romproducent Ron Barceló, der blev stiftet af den unge, mallorcinske ildsjæl, Julian Barceló, i 1929-30. Ron Barceló blev hurtig synonym med den bedste lokale rom og den hurtigst voksende virksomhed på øen. 

Ron Barceló Añejo så lyset første gang i 1970 i den unikke patenterede ravfarvede flaske ”Pitufita”. Derfra så Ron Barceló sig ikke tilbage. I 1980 præsenteredes Ron Barceló Imperial som af det ansete Beverage Test Institute of Chicago høstede roser som den bedste rom i verden og ovenikøbet med den højeste score nogensinde i instituttets historie
(97/100)

Selve produktionen foregår i provinsen San Pedro de Macorís, der med en gennemsnitstemperatur på 30 og en luftfugtighed på 90% har de perfekte betingelser for at modne rom. Det foregår naturligvis efter alle kunstens regler på de fineste amerikanske egetræsfade. 1 års lagring her svarer til 4 år under køligere forhold.

Ron Barceló er en højkvalitetsrom med alle de klassiske dyder og er blevet tildelt et utal af guldmedaljer og andre hædersbevisninger ved internationale
spiritussymposier. Ron Barceló, er blandt Den Dominikanske Republiks største og mest prestigiøse virksomheder og eksporterer størstedelen af sin produktion til 50 lande verden over.

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr

Ron Barcelo

4 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Ron Barcelo Gran Anejo
  Ron Barcelo Gran Anejo

  Et perfekt blend af de fineste dominikanske rom, modnet på amerikanske egetræsfade, der tidligere har været anvendt til bourbonlagring. Den bløde, fyldige rom er mørkt ravfarvet med smagsnoter af ristet kokosnød, tør karamel, kalk og et strejf af peber. I næsen er der sød, smøragtig karamel, nødder og delikate krydderier.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  37,51%
  Fra 171,00 kr
  Spar 14,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 185,00 kr
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 171,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 3 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Ron Barcelo Imperial
  Ron Barcelo Imperial

  Et ædelt produkt skabt af ved hjælp af oceaner af tid og de bedste caribiske sukkerrør. Den bløde, ganske fyldige, smukt kobberfarvede rom er fyldt af liv med smagsnoter af sød toffee, tørrede æbler og pærer samt brune krydderier. Eftersmagen er lang, frugtet og med smøragtig toffee og et strejf af peber og tobaksblade. I næsen kombineres en kraftig sød toffee med blomster og tørrede æbler.

  Guldmedalje i kategorien “Old Aged”, Miami Rum Festival 2013.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  38,00%
  299,00 kr
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 3. Ron Barcelo Imperial Onyx
  Ron Barcelo Imperial Onyx

  Duft: Tør, egetræsfad, espresso kaffe, nødder og mørk chokolade
  Smag: En spændende tur i rutchebanen vekslende mellem vanilje fra egetræet efterfulgt af en anelse bitterhed fra de brændte fade og sluttelig opvejet af en delikat toffee-sødme. Eftersmagen er krydret og meget kompleks. Noter af kirsebær, kaffe og nødder og en anelse mørk chokolade, der afrunder det hele i en lang vedvarende eftersmag.

  Et sikkert hit til romdrikkere, der er til autentisk ikke-sødet rom!

  Ville købe igen?
  Alkohol
  38,00%
  Fra 333,00 kr
  Spar 42,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 375,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 333,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 4. Ron Barcelo Imperial Premium Blend 30 Aniversario
  Ron Barcelo Imperial Premium Blend 30 Aniversario

  Resultatet af et ualmindelig frugtbart møde mellem langtidsmodnede reserver af Ron Barcelós ”ordinære” Imperial fra god amerikansk eg og franske egetræsfade, hvorpå der tidligere har lagret - Chateau d'Yquem – Kongen af Sauternes!

  Den silkebløde, flot fyldige og perfekt afbalancerede rom forkæler munden med smagsnoter af god smørkaramel, vanilje og træ, som alt sammen fortsætter i den lange, flotte eftersmag. I næsen mørk karamel, vanilje og ædelt træ.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  43,00%
  Fra 882,00 kr
  Spar 113,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 995,00 kr
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 882,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 2 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Ron Barcelo

4 varer

pr. side