Alpha Zeta italienske vine

Alpha Zeta italienske vine

Historien bag Alpha Zeta går tilbage til 1999 hvor den engelske vinimportør David Gleave og den new Zealandske winemaker Matt Thomson stiftede firmaet. Formålet var at fremstille en serie vine fra Veneto, som var prismæssigt konkurrencestærke uden at gå på kompromis med kvalitet og typicitet.

Et af de helt centrale elementer i denne strategi var at etablere et samarbejde med lokale vinbønder frem for at købe vinen i bulk.
Langt størstedelen af druerne dyrkes i Valpantena, nordøst for Verona.

Filtrer
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
1 stk
1 stk
1 stk
1 stk

Alpha Zeta italienske vine

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Alpha Zeta, Soave 2016
  Alpha Zeta, Soave 2016

  Denne Soave fremstilles af 100% Garganega, som er hoveddruen her og som med mange andre Alpha Zeta vine er der en forkærlighed for monovarietale vine, der fremviser en enkelt sorts karakteristika, som den kommer til udtryk når den dyrkes i et særligt område. Matt ønsker et rent og uforvansket udtryk i vinen og da Garganega ikke er en voldsomt aromatisk druesort er det afgørende at udbytterne holdes nede, da vinene ellers bliver udvandede og karakterløse. Men her fås den forventede sommerlige, bløde og sprøde hvidvin med en attraktiv tørhed og et let og behageligt bittert strejf i afslutningen. Den drikkes for sin pure ungdom og den umiddelbare primærfrugtighed

  Ville købe igen?
  Alkohol
  13,51%
  Land
  Italien
  65,00 kr
 2. Alpha Zeta, Valpolicella Ripasso 2015
  Alpha Zeta, Valpolicella Ripasso 2015
  Ville købe igen?
  Druetype
  Corvina 95% Rondinella 5%
  Alkohol
  13,50%
  Land
  Italien
  Serveringsforslag
  115,00 kr

Alpha Zeta italienske vine

2 varer

pr. side