Valle Reale

Valle Reale

Terroiren omkring Valle Reale er ret forskellig fra resten af Abruzzo-området. Jordlaget på en undergrund af ren klippe er meget tynd her og består mest af meget skeletonrige lage af sand og ler. Det umiddelbare naboskab til bjergene og højden, hvor vinstokkene vokser (300-350 m.) giver store temperatursvingninger mellem dagen og natten, noget som giver et langt modningsforløb for druerne og derved meget mere finesse, aroma og nuancer i vinene. Popoli-kløfterne (i ægte Gran Canyons stil) i dalen Peligna, nord for vingården, markerer den klimatiske grænse til det varmere Abruzzo-distriktet nordpå, hvor vindyrkningen er mere udbredt. Hos Valle Reale er man nødt til at være meget påpasselig i plejen af vinstokkene, høsten foregår ofte meget sent (oktober eller endda begyndelsen af november, mens toppen af Morrone-bjergen allerede er dækket af sne), udbyttet er lavere, men anstrengelserne lønner sig!

Filtre
Filtrer efter
Pris
kr
kr
Serveringsforslag
2
1
2

Valle Reale

2 varer

pr. side
Sortering
Faldende orden
 1. Valle Reale, Passi Reali Appassimento 2018
  Valle Reale, Passi Reali Appassimento 2018

  Smagen er meget kødfuld og koncentreret, med god velour og frugtrige toner af syltede, mørke bær. Samtidig finder man et godt bid og en fin tannin i vinen, som slutter meget harmonisk med krydrede toner af mørk chokolade, mandler og lakrids. En meget kompleks og samtidig charmerende vin.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  14,50%
  Serveringsforslag
  Fra 119,00 kr
  Spar 31,00
  • Pris pr. stk. v/1 stk.: 150,00 kr
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 119,00 kr
  Tilbuddet gælder ved køb af 6 stk. eller mere
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
 2. Valle Reale, San Calisto 2010
  Valle Reale, San Calisto 2010

  Marken San Calisto ligger i en højde af 350 m. og producerer vine, der er den bedste illustration på, at der kan være kæmpe forskel mellem vine produceret i Abruzzis lavland og dem, som produceres i højtbeliggende vinmarker. Fra San Calisto producerer man rødvine, som både er komplekse og utroligt rene. Det er aromaer af mørke bær som f.eks. brombær, der dominerer i næsen, efterfulgt af krydrede nuancer og toner af kaffe, chokolade og krydderurter. I smagen genfinder man de samme toner og samtidig en god mineralitet og sprødhed.

  Ville købe igen?
  Alkohol
  12,50%
  Serveringsforslag
  Før 270,00 kr 185,44 kr
  Spar 84,56
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud
  Levering 1-2 hverdage
  Indhent tilbud

Valle Reale

2 varer

pr. side