Canevel Spumanti Valdobbiadene

Anbefalinger

Viser: 0 varer
Min butik:

Respekt og tradition er drivkræften bag Canevel, som producerer ren, smagfuld og legende Prosecco på alle niveauer. Canevel betyder “små kældre” og repræsenterer, der hvor det hele startede - i små kældre som beskyttede hemmelighederne og traditionerne  bag de succesfulde vine. Siden 1979 har målet været at at lave excellent vin, som smager af passion for håndværket - en mission som er lykkedes til fulde. 

Det hele starten med at Mario Karamel (producent af vineddike) og en vinhandler fra Oderzo sammen med vinproducenten Roberto De Lucchi mødtes i et lille kælderværksted under kirken Santo Stefano di Valdobbiadene. Her blev målsætningen om, at lave Prosecco i topkvalitet.

Siden dag ét har vinen være et projekt for Canevel og ikke et spørgsmål om tilfældigheder. Porteføljen er et resultat af lidenskab raffineret over tid, med entusiasme og dygtighed. Canevels vine udspringer af den kultur som regionen er bygget på, de tekniske færdigheder firmaet har og den kontinuitet hvormed der dagligt arbejdes for at opnå topkvalitet.

Produktionen omfatter fire forskellige typer vin: Brut, Extra Dry, Ekstra Dry ”Il Millesimato” og Cartizze. Canevel har i sit repertoire også en linje af cru vine der kommer fra egne enkelt-vinmarker.